Μπρέσια – Ιντερ 1-2: Το απόλυτο εκτός και κορυφή (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μπρέσια – Ιντερ 1-2: Το απόλυτο εκτός και κορυφή (vid)

bet365

Η Ιντερ πέρασε με 1-2 από την Μπρέσια, έκανε το 5x5 μακριά από το Μιλάνο και για την Τρίτη θα κοιμηθεί στην 1η θέση, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Γιουβέντους.

Ακόμα δεν πείθει ότι μπορεί στα σίγουρα, αλλά αυτό που χτίζει ο Αντόνιο Κόντε σταδιακά παίρνει ολοένα και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τουλάχιστον για την Τρίτη το βράδυ η Ιντερ θα κοιμηθεί ξανά στην κορυφή του Καμπιονάτο, καθώς πέρασε με 1-2 από την Μπρέσια και η Γιουβέντους έχει ματς λιγότερο (Τετάρτη με Τζένοα εντός).

Οι Νερατζούρι βρήκαν τυχερό γκολ στο σουτ του Λαουτάρο Μαρτίνες (26'), καθώς η μπάλα άλλαξε πορεία και μπέρδεψε τον Αλφόνσο. Ο Λουκάκου (63') φάνηκε να κλειδώνει το τρίποντο, αλλά το αυτογκόλ του Σκρίνιαρ (76') πήγε να βάλει σε μπελάδες τους φιλοξενούμενους. Τελικά μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και η Ιντερ έφυγε από το “Μάριο Ριγκαμόντι” με το 5x5 στις εξόδους της για φέτος στο πρωτάθλημα.

Μπρέσια (Εουτζένιο Κορίνι): Αλφόνσο, Γκασταλντέλο (68' Μαρτέλα), Σαμπέλι, Τσιστάνα, Ματέγιου, Ρόμουλο (86' Μάτρι), Μπιζόλι, Μανγκραβίτι (75' Ν'Ντοζ), Τονάλι, Μπαλοτέλι, Ντοναρούμα

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαβτάνοβιτς, Γκοδίν, Ντε Φράι, Ασαμόα (80' Μπιράγκι), Σκρίνιαρ, Μπροζοβιτς, Γκαλιαρντίνι, Μπαρέλα, Καντρέβα, Λουκάκου (86' Εσπόζιτο), Μαρτίνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα