Ναϊνγκολάν: «Οι διπρόσωποι, οι οπαδοί και ο τσακωμός με τον Μανωλά»

Κώστας Ζάλιαρης
Ναϊνγκολάν: «Οι διπρόσωποι, οι οπαδοί και ο τσακωμός με τον Μανωλά»

bet365

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν δεν μασάει ποτέ τα λόγια του! Όντας ... χείμαρρος γι' ακόμα μια φορά, μίλησε για τους διπρόσωπους ανθρώπους που έχει συναντήσει στο ποδόσφαιρο, τη σχέση του με τους οπαδούς δίχως να τον ενδιαφέρει αν τον αγαπούν ή τον μισούν, αλλά και για περιστατικά όπως ο τσακωμός με τον Μανωλά που βγαίνουν αμέσως στις εφημερίδες!

Επιστροφή στοιχήματος* στην Premier League και 2000+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο νυν χαφ της Κάλιαρι, αφού επέστρεψε εκεί λόγω και της μεγάλης περιπέτειας της υγείας της συζύγου του, δεν ενδιαφέρεται για το πως θα εκλάβει ο κόσμος όσα δηλώνει. Λέει αυτά που θέλει και μιλάει ανοιχτά για ανθρώπους και καταστάσεις, έχοντας το σθένος να πει όσα σκέφτεται και να μην ωραιοποιεί τα πράγματα...

Αναλυτικά όσα είπε στο ένθετο της Gazzetta dello Sport, SportWeek:

«Με αποδοκίμασαν οι οπαδοί της Ίντερ όταν έπαιξα εκεί και δικαίως γιατί είχα πει ότι με πονούσε πολύ περισσότερο που άφηνα τη Ρόμα παρά χαιρόμουν που είχα πάρει μεταγραφή στην Ίντερ.

Δεν μπορούσα να προσποιηθώ ότι αγάπησα την ομάδα έχοντας μόλις μια μέρα εκεί. Οι οπαδοί δεν το είχαν πάρει καλά. Όταν συνάντησα ορισμένους από αυτούς και τους εξήγησα τι ήθελα να πω, τότε κατάλαβαν τι συνέβαινε.

Δεν αισθανόμουν καλά να φιλήσω το σήμα στη φανέλα. Ορισμένοι αδύναμοι χαρακτήρες το κάνουν αυτό για να δεθούν με τον κόσμο. Είναι σαν να συναντάς ένα κορίτσι, να το φιλάς και να του λες από την πρώτη μέρα ότι είναι ο έρωτας της ζωής σου.

Ήμουν 4,5 χρόνια στη Ρόμα και φυσικά τα συναισθήματά μου ήταν διαφορετικά και πιο δυνατά από αυτά που είχα για την Ίντερ. Δεν ζήτησα ποτέ να είμαι φίλος με τους οπαδούς ούτε απαραίτητα να με αγαπούν. Ο κάθε οπαδός πρέπει να στηρίζει την ομάδα, όχι τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Έδωσα τα πάντα για τις Κάλιαρι και Ρόμα και ίσως αυτό να είναι η αιτία που με αγαπούν σε αυτές τις δύο ομάδες.

Σε μεγάλα κλαμπ, βλέπεις πολλά περίεργα πράγματα και καταστάσεις. Δεν θα συνέβαιναν ποτέ αυτά σε μια ομάδα όπως η Κάλιαρι για παράδειγμα. Δεν υπάρχουν μυστικά εδώ. Εδώ είναι μικρή κοινωνία. Αλλού είναι... διπρόσωποι.

Στον Τύπο έβγαιναν αμέσως καταστάσεις από τ' αποδυτήρια που δεν έπρεπε να βγουν στη δημοσιότητα. Για παράδειγμα, είχα έναν τσακωμό με τον Μανωλά, τίποτα σπουδαίο, όμως την επόμενη μέρα ήταν σε όλες τις εφημερίδες. Το ίδιο έγινε και στην Ίντερ και συνεχίζει να συμβαίνει, όπως έγινε και με τον Λουκάκου και τον Μπρόζοβιτς που τσακώθηκαν στο ημίχρονο ενός αγώνα της Ίντερ.

Για εμένα, σπίτι μου είναι η Κάλιαρι και η Ρόμα, γιατί εκεί πέρασα πολλά χρόνια. Δεν μπορώ να θεωρήσω την Ίντερ σπίτι μου έπειτα από τόσο σύντομη θητεία. Στην Κάλιαρι κάνω νέα αρχή, εδώ που ξεκίνησαν όλα...».

 

SERIE A Τελευταία Νέα