Κόλλησε η Ρόμα, πέταξε η Κάλιαρι (vid)

Gazzetta team
Κόλλησε η Ρόμα, πέταξε η Κάλιαρι (vid)

bet365

Οι Τζαλορόσι έμειναν στο 0-0 με τη Σαμπντόρια στη Γένοβα και η Κάλιαρι τους προσπέρασε με το 2-0 επί της Σπαλ. Νίκησε και έπιασε Τορίνο η Ουντινέζε (1-0).

Το ματς στο Luigi Ferraris αναμενόταν δύσκολο για τη Ρόμα, αφού η Σαμπντόρια είχε για πρώτη φορά τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο και η αλλαγή προπονητή πάντα αλλάζει και την ψυχολογία της ομάδας. Και έγιναν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τους Τζαλορόσι από νωρίς, αφού υποχρεώθηκαν σε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο 45λεπτο (τραυματίστηκαν οι Κριστάντε και Κάλινιτς, μπήκαν ο Παστόρε και ο ανέτοιμος Τζέκο). Σε αυτό το διάστημα, στο πρώτο ημίχρονο δηλαδή, το ματς δεν είχε καμία αξιόλογη φάση, αφού η μία πλευρά εξουδετέρωσε την άλλη. Στο β΄ μέρος τα πράγματα βελτιώθηκαν κάπως, υπό την έννοια πως υπήρξαν μία-δύο καλές στιγμές για κάθε ομάδα, χωρίς όμως να μπει κάποιο γκολ. Και για να κλείσει ακόμη πιο άσχημα η μέρα για τη Ρόμα, ήρθε και η αποβολή του Κλάιφερτ στο 86' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μούρου...

Γκολάρα Ναϊνγκολάν, πετάει η Κάλιαρι!
Στην 5η θέση της Serie A φιγουράρουν οι Ροσομπλού, οι οποίοι υποδέχθηκαν τη Σπαλ και πήραν το τρίποντο με το τελικό 2-0. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν από νωρίς για την Κάλιαρι, η οποία ήταν ούτως ή άλλως το φαβορί, αφού στο 9ο λεπτό ο Ναϊνγκολάν με τρομερό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Μπερίσα (1-0). Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όπως και οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν κυρίως από στημένες φάσεις, αλλά αυτό τελικά το έβαλαν στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 67': Ο Φλόκαρι έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή της Σπαλ και ο Φαραγκό μπήκε σε αυτή και έγραψε το τελικό 2-0 για την ομάδα του Ρολάντο Μαράν.

Ανάσα με Οκάκα
Στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι πλέον η Ουντινέζε, η οποία φιλοξένησε και νίκησε την Τορίνο με 1-0. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ είχε δοκάρι στο 2ο λεπτό με τον Σέμα και γενικά πατούσε από την αρχή καλύτερα, ανοίγοντας τελικά το σκορ στο 42' με την κεφαλιά του Οκάκα. Στο δεύτερο ημίχρονο αναμενόταν η αντίδραση της Γκρανάτα αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν δύο καλές στιγμές με τους Μπελότι και Ιάγκο Φαλκέ, με αποτέλεσμα οι Φριουλάνι να πάρουν το τρίποντο και να πιάσουν στη βαθμολογία την ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα