Σασουόλο – Ίντερ 3-4 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σασουόλο – Ίντερ 3-4 (vid)

bet365

Η Ίντερ λίγο έλειψε να... αυτοκτονήσει απέναντι στη Σασουόλο, αλλά το απέφυγε. Με τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Ρομέλου Λουκάκου να σκοράρουν από δυο φορές και το φινάλε να έχει αρκετό σασπένς, η ομάδα του Κόντε πέρασε από το Mapei Stadium με το τελικό 4-3 για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «νερατζούρι» φάνηκε ότι θα είχαν πολύ εύκολο μεσημέρι, όμως, αυτό ίσχυσε μέχρι το 74ο λεπτό του αγώνα. Γιατί μετά είχε... τρέξιμο και άγχος.

Αρχικά, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ πραγματικά με... γκολ απ' τα αποδυτήρια.

Στα 65 δευτερόλεπτα ο Λαουτάρο Μαρτίνες με ένα πανέμορφο δεξί σουτ από τα όρια της περιοχής έγραψε το 1-0, για να έρθει όμως ο Μπεράρντι στο 16' να ισοφαρίσει με διαγώνιο σουτ από πλάγια δεξιά στα καρέ των Μιλανέζων.

Προτού καν τελειώσει το πρώτο μέρος, ο Ρομέλου Λουκάκου θα φρόντιζε ώστε να σιγουρέψει τη νίκη για την Ίντερ. Αρχικά με εξαιρετική κίνηση με την πλάτη, γύρισε το κορμί του και πλάσαρε για το 2-1 στο 38ο λεπτό, ενώ, στο 43' ο Λαουτάρο κέρδισε πέναλτι και ο Βέλγος συμπαίκτης του εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα για το 3ο γκολ των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος κι ενώ το σύνολο του Κόντε κατάφερε να φτάσει μέχρι και στο 4-1 στο 70' με τον Μπαρέλα να κερδίζει νέο πέναλτι και αυτή τη φορά ν' αναλαμβάνει την εκτέλεση ο Λαουτάρο, επήλθε χαλάρωση και η Σασουόλο το αντιλήφθηκε αρκετά καλά. Στο 74ο λεπτό ο Τζούρισιτς πλάσαρε ανάμεσα από τρία άτομα για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και στο 81' ο Μπογκά πέρασε από τέσσερα μαρκαρίσματα και μείωσε στο 4-3 που ήταν και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν μέχρι το τέλος αυξάνοντας τα χτυποκάρδια του Κόντε και των παικτών του, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν σε μια επική ισοφάριση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα