Μάξι Λόπες: «Εχω συγχωρέσει τον Ικάρντι για τη Γουάντα»!

Gazzetta team
Μάξι Λόπες: «Εχω συγχωρέσει τον Ικάρντι για τη Γουάντα»!

bet365

Ο πρώην σύζυγος της Γουάντα Νάρα αποκάλυψε ότι έχει αφήσει για πάντα πίσω του το ότι ο τότε φίλος του, Μάουρο Ικάρντι, μπήκε στο σπίτι του και έκανε δεσμό μαζί της.

Είναι μία από τις ερωτικές ίντριγκες που απασχόλησαν για χρόνια το Calcio. Ο Μάξι Λόπες έβαλε στο σπίτι του τον Μάουρο Ικάρντι και τελικά ο δεύτερος βρέθηκε να μπλέκει με τη γυναίκα του πρώτου, Γουάντα Νάρα, με όλα τα υπόλοιπα να είναι γνωστά. Ο Λόπες όμως που στα 35 του αγωνίζεται στη Serie B με την Κροτόνε, εξήγησε ότι έχει δώσει άφεση αμαρτιών στον συμπατριώτη του και δεν ασχολείται πλέον με όσα συνέβησαν τότε.

«Επέλεξα να είμαι ευτυχισμένος κι αυτή είναι μία επιλογή ζωής. Σε όλους μπορούν να συμβούν άσχημα πράγματα, αλλά η ζωή εξαρτάται από το πώς τα διαχειρίζεσαι εσύ. Η σχέση μου εκείνη απέτυχε, αλλά έγινα πατέρας μέσα από αυτή τη διαδικασία. Η ζωή συνεχίστηκε και ήθελα να συνεχίσω να έχω θετική ενέργεια και σκέψη.

Μπορώ να πω ότι έχω συγχωρέσει τον Ικάρντι και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί του. Αλλωστε εκτός του ποδοσφαίρου, εκείνο που με απασχολεί, είναι να είναι καλά τα παιδιά μου και να μπορώ να τους προσφέρω ευτυχία. Ολα τα άλλα είναι περασμένα. Μία σελίδα που έχω γυρίσει εδώ και αρκετό καιρό και που δεν πρόκειται να με απασχολήσει παραπάνω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα