Μαλντίνι: «Δεν μας βγήκε ο Τζαμπάολο, δεν θέλαμε να χαθεί η σεζόν»

Μαλντίνι: «Δεν μας βγήκε ο Τζαμπάολο, δεν θέλαμε να χαθεί η σεζόν»

Κώστας Ζάλιαρης
Μαλντίνι: «Δεν μας βγήκε ο Τζαμπάολο, δεν θέλαμε να χαθεί η σεζόν»

bet365

Ο Πάολο Μαλντίνι, ως γενικός διευθυντής της Μίλαν, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η συνεργασία της ομάδας με τον Μάρκο Τζαμπάολο λύθηκε έπειτα από μόλις εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος, προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος στη σεζόν...

Γερμανία - Αργεντινή με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Οι «ροσονέρι», βρίσκονται στην 13η θέση της Serie A έπειτα από τις πρώτες εφτά αγωνιστικές και αυτό οδήγησε τους ιθύνοντες την ομάδα στην απόφαση ν' απομακρύνουν τον Τζαμπάολο με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων.

Η δουλειά, πλέον, ανατέθηκε στον Στέφανο Πιόλι, που το μεσημέρι της Τετάρτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Δεν θέλουμε να περιμένουμε μια 10ετία για να γίνουμε ξανά ανταγωνιστικοί. Δεν θέλαμε ν' αφήσουμε τη σεζόν να χαθεί. Πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας. Δεν πρόκειται για ρίσκο. Θέλουμε να γίνουμε πρωταγωνιστές από τη φετινή σεζόν αν προλάβουμε. Ευχαριστούμε τον Μάρκο Τζαμπάολο για τη δουλειά και τον επαγγελματισμό του. Πριν 3-4 μήνες ήμασταν εδώ μαζί του και μιλούσαμε για όσα θα έρχονταν, όμως έπρεπε ν' ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους πλέον.

Στο ξεκίνημα της συνεργασίας μας, η επιλογή έδειχνε σωστή, όμως τελικά δεν μας βγήκε όπως τη σκεφτόμασταν. Υπερασπίστηκα τη δουλειά του Μάρκο γιατί το έκρινα σωστό, όμως, φτάσαμε σε ένα σημείο που έπρεπε να αλλάξουμε πλέον τρόπο σκέψης. Δεν θέλαμε ν' αφήσουμε άλλον χρόνο να περάσει γιατί τώρα είναι ακόμα νωρίς κι έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας...» ήταν τα λόγια του Μαλντίνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα