Τζένοα - Μίλαν 1-2: Ανατροπή-ανάσα (vid)

Gazzetta team
Τζένοα - Μίλαν 1-2: Ανατροπή-ανάσα (vid)

bet365

Οι Ροσομπλού προηγήθηκαν αλλά οι Ροσονέρι το γύρισαν και απέφυγαν τα χειρότερα, ελπίζοντας σε καλύτερη συνέχεια, έχοντας για ήρωα τον Ρέινα που απέκρουσε πέναλτι στο 93'!

Η Τζένοα στη ζώνη του υποβιβασμού, η Μίλαν έξω από αυτή για ένα βαθμό. Οι Γενοβέζοι σε αναζήτηση νέου προπονητή, οι Μιλανέζοι να αρχίζουν να κάνουν τέτοιες σκέψεις, αφού κανείς εκ των Αουρέλιο Αντρεατσόλι και Μάρκο Τζαμπάολο δεν είχε πείσει ως τώρα. Αυτός των Ροσονέρι, τελικά, θα έχει την ευκαιρία να πείσει στη συνέχεια, αφού η ομάδα του πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε. Αυτός της Τζένοα μάλλον θα είναι άνεργος σε λίγα 24ωρα, αφού δεν απέφυγε την ήττα που "απαγορευόταν". Τραυματίστηκε νωρίς ο Κρίσιτο, αποβλήθηκαν οι Μπιράσκι και Καλάμπρια, από ένα γκολ-δώρο έδωσαν οι Ρέινα και Ράντου...

Από τα πρώτα λεπτά η Τζένοα πήρε τον έλεγχο και στο 7' ο Λεραγκέρ πήγε για το γκολ αλλά ο Ρέινα απέκρουσε. Στο 11' οι γηπεδούχοι έχασαν με τραυματισμό τον Κρίσιτο αλλά δεν πτοήθηκαν και στο 37' έγιναν απειλητικοί με τον Γκιλιόνε, όπως και στο 39' με τον Πάγιατς. Το γκολ, τελικά, για τους Ροσομπλού ήρθε στο 41' και ήταν με φάουλ του Σένε, αν και η μπάλα δε θα κατέληγε ποτέ στα δίχτυα αν ο Ρέινα δεν έκανε σοβαρό λάθος... Και μέχρι να καταλάβουν οι Μιλανέζοι ότι ήταν πίσω στο σκορ, κινδύνεψαν να δεχθούν και δεύτερο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους από την κεφαλιά του Ρομέρο.

Ο Μάρκο Τζαμπάολο έκανε δύο αλλαγές στο ημίχρονο ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και όλα άλλαξαν. Και μάλιστα μέσα σε ένα 6λεπτο. Στο 51' η Μίλαν έπιασε στον ύπνο την Τζένοα σε μια εκτέλεση φάουλ και ο Ράντου ισοφάρισε τις γκέλες δεχόμενος το 1-1 από τον Τεό Ερναντέζ, ενώ στο 57' δόθηκε μέσω VAR πέναλτι στους Ροσονέρι για χέρι του Μπιράσκι, ο οποίος αποβλήθηκε μάλιστα, για να γίνει το 1-2 από την εκτέλεση του Κεσί. Οι Ροσονέρι ήλεγχαν πλέον την κατάσταση και είχαν ευκαιρία για τρίτο γκολ με τον Ραφαέλ Λεάο, αλλά δεν το έκαναν και από το 79' αγχώθηκαν πάλι, αφού αποβλήθηκε ο Καλάμπρια (2η κίτρινη). Οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά, προσπάθησαν και τελικά κέρδισαν πέναλτι στο 90' (το οποίο επιβεβαίωσαν μέσω VAR) για επαφή του Ρέινα με τον Κουαμέ, αλλά ο Ισπανός πορτιέρε απέκρουσε την εκτέλεση του Σένε, εξιλεώθηκε για το λάθος στο 1-0 και χάρισε το τρίποντο στον Diavolo!

Τζένοα (Αουρέλιο Αντρεατσόλι): Ράντου, Ρομέρο, Ζαπάτα, Κρίσιτο (11' Μπιράσκι), Γκιλιόνε, Σένε, Ραντοβάνοβιτς, Πάγιατς, Λεραγκέρ (88' Πάντεφ), Κουαμέ, Πιναμόντι (73' Φαβίλι).

Μίλαν (Μάρκο Τζαμπάολο): Ρέινα, Καλάμπρια, Ντουάρτε, Ρομανιόλι, Τεό Ερναντέζ, Κεσί, Μπίλια, Τσαλχάνογλου (46' Πακετά), Σούσο, Μποναβεντούρα (81' Κόντι), Πιόντεκ (46' Ραφαέλ Λεάο).

 

SERIE A Τελευταία Νέα