Νάπολι: Τριγμοί και κρίσιμο ματς με Τορίνο

Νάπολι: Τριγμοί και κρίσιμο ματς με Τορίνο

Κώστας Ζάλιαρης
Νάπολι: Τριγμοί και κρίσιμο ματς με Τορίνο

bet365

Ο ιταλικός Τύπος παρουσιάζει το Κυριακάτικο παιχνίδι της Νάπολι με την Τορίνο ως κρίσιμο για την προσπάθεια που θέλει να κάνει η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι για τη διεκδίκηση του τίτλου της Serie A, τονίζοντας μάλιστα πως... εξαντλείται και η υπομονή του Ντε Λαουρέντις με τον Ιταλό κόουτς!

Οι «παρτενοπέι», έπειτα από έξι αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A, έχουν βρεθεί στο -4 από τη Γιουβέντους και το -6 από την πρωτοπόρο Ίντερ, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται το βράδυ της Κυριακής στο «Τζουσέπε Μεάτσα».

Το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης μπορεί να βοηθήσει πολύ τη Νάπολι, εφόσον εκείνη κάνει το δικό της καθήκον απέναντι στην Τορίνο λίγες ώρες νωρίτερα την ίδια μέρα.

Πάντως, ο ιταλικός Τύπος τονίζει ότι ο Κάρλο Αντσελότι ψάχνει αλλά προς το παρόν δεν βρίσκει λύσεις για να διορθώσει τα πράγματα, με τα κακώς κείμενα που έχουν παρατηρηθεί στα παιχνίδια με τις Κάλιαρι, Μπρέσια και Γκενκ να έχουν στραβώσει το κλίμα και φυσικά να έχουν προκαλέσει και την έντονη δυσαρέσκεια του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα