Τζέκο, Ιμόμπιλε και όλα καλά στη Ρώμη (vid)

Gazzetta team
Τζέκο, Ιμόμπιλε και όλα καλά στη Ρώμη (vid)

bet365

Βόσνιος και Ιταλός επέστρεψαν στα γκολ και έτσι οι Ρόμα (1-0 στην έδρα της Λέτσε) και Λάτσιο (4-0 την Τζένοα) επέστρεψαν στις νίκες. Τρίποντο και η Ουντινέζε (1-0 την Μπολόνια).

Τζέκο για πάντα!
Η εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα πριν λίγες μέρες έκοψε τη φόρα της Ρόμα, αλλά έδειξη έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα από το Via Del Mare. Εκεί, απέναντι στη γηπεδούχο Λέτσε, οι Τζαλορόσι πήραν από νωρίς την κατοχή της μπάλας και έφτιαξαν ευκαιρίες, όπως και δέχθηκαν. Γκολ, όμως, δεν μπήκε στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό, τελικά, θα ερχόταν στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 56', όταν ο Μχιταριάν σέντραρε για τον Τζέκο και αυτός με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Η Λέτσε προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η Ρόμα θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ στο 80' και να μην έχει άγχος στα τελευταία λεπτά, αλλά ο Γκάμπριελ απέκρουσε το πέναλτι (για χέρι του Λουτσιόνι) του Κολάροφ. Μικρό το κακό για τους Ρωμαίους, όμως, από τη στιγμή που το τρίποντο ήρθε ούτως ή άλλως.

Ξέσπασε η Λάτσιο
Η Λάτσιο έκανε μεγάλη εμφάνιση και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην πολύ κακή Τζένοα, επιστρέφοντας στις νίκες. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο γκολ και το γρήγορο γκολ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς από το 7’ τους βοήθησε πάρα πολύ. Οι παίκτες του Ιντάγκι έχασαν ευκαιρίες και τελείωσαν τα πάντα στο 40’ με σουτάρα του Ράντου για το 2-0. Το 3-0 ήρθε με τον Καϊσέδο στο 59’, ενώ στο 78’ ο Ιμόμπιλε έκανε το τελικό 4-0 και το πανηγύρισε με τον προπονητή του.

Ανάσα για Ουντινέζε
Η Ουντινέζε υποχρέωσε την Μπολόνια στην πρώτη της ήττα εκτός έδρας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο Οκάκα ήταν ο χρυσός σκόρερ της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ στο 27’ για το τελικό 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, όταν στις καθυστερήσεις ο Σοριάνο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα