Κριστιάνο: Βρέθηκε η γυναίκα που του έδινε τα μπέργκερ!

Κριστιάνο: Βρέθηκε η γυναίκα που του έδινε τα μπέργκερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: Βρέθηκε η γυναίκα που του έδινε τα μπέργκερ!

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε στην πιο εξομολογητική του συνέντευξη πως θα ήθελε πολύ να βρει την υπάλληλο που του έδινε δωρεάν μπέργκερ όταν ήταν πιτσιρίκος και αυτή η γυναίκα βρέθηκε και μίλησε για τις ημέρες που ο νυν παγκόσμιος αστέρας δεν είχε λεφτά να πληρώσει για φαγητό...

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν και το ITV, ο CR7 είχε μιλήσει για τις ημέρες στη Λισαβόνα που μαζί με άλλα παιδιά περίμεναν έξω από τα McDonalds της γειτονιάς για να τους δώσουν τα μπέργκερ που άφηνε ο κόσμος για να φάνε.

«Ήμουν 12 ετών και δεν είχα χρήματα. Ζούσα με άλλους παίκτες στην ηλικία μου από διάφορα μέρη της Πορτογαλίας. Ήταν δύσκολα χωρίς την οικογένειά μου. Θυμάμαι ότι υπήρχε ένα κατάστημα McDonalds εκεί κοντά όπου ζητούσαμε τα μπέργκερ που άφηναν και μια κυρία που τη λέγαν Έντνα και άλλες δύο κοπέλες πάντα μας έδιναν. Ελπίζω αυτό εδώ να με βοηθήσει να τις βρω. Θέλω να τις προσκαλέσω στο Τορίνο ή στη Λισαβόνα για δείπνο και να ανταποδώσω σε αυτές ό,τι έκαναν για μένα. Ποτέ δεν το ξέχασα».

Η γυναίκα αυτή εντοπίστηκε, λέγεται Πόλα Λέσα και μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Renascenca»:

«Έρχονταν τα παιδιά αυτά στο κατάστημα και όταν είχαμε μπέργκερ που περίσσευαν, τους τα δίναμε μόλις μας το έλεγε και ο υπεύθυνος. Ένα από αυτά τα παιδιά ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό συνέβαινε σχεδόν κάθε βράδυ. Ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι είναι αστείο το γεγονός πως τότε ήταν ο Κριστιάνο που ζητούσε φαγητό. Το είχα πει και στον γιο μου αλλά δεν με πίστευε. Ο σύζυγός μου έβλεπε τα παιδιά αυτά όταν ερχόταν να με πάρει από τη δουλειά...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα