Ρονάλντο: «Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, αυτά κυνηγάνε εμένα»

Ρονάλντο: «Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, αυτά κυνηγάνε εμένα»

Gazzetta team
Ρονάλντο: «Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, αυτά κυνηγάνε εμένα»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε στα ρεκόρ του, στο τι κάνει για να μοιάζει νεότερος και να είναι επιτυχημένος, αλλά και στο γεγονός ότι εμπιστεύεται μόνο τέσσερα άτομα στη ζωή του.

Ολυμπιακός - Τότεναμ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο CR7 στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Good Morning Britain τόνισε πως έχει εμμονή με τις νίκες και πως τα ρεκόρ είναι εκείνα που τον κυνηγάνε και όχι αυτός εκείνα.

«Έχω μια εμμονή να νικάω και να δουλεύω γι' αυτό. Τα ρεκόρ αποτελούν μέρος μου. Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ. Τα ρεκόρ κυνηγούν εμένα. Είμαι εθισμένος στο να κερδίζω και δεν νομίζω ότι είναι κακό. Αυτό με παρακινεί. Αν κάτι δεν σε παρακινεί, πρέπει να σταματάς. Στο τέλος τα ρεκόρ έρχονται με ένα φυσικό τρόπο», σχολίασε ο Κριστιάνο, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό του για να φαίνεται νέος, αλλά και το κλειδί για την επιτυχία του:

«Είσαι σπίτι, τρως κάτι, παίρνεις έναν γρήγορο ύπνο και παίζεις με τα παιδιά. Λίγο πιο μετά πρέπει να πάω στο γυμναστήριο. Ακόμα κι αν είναι για 30 με 40 λεπτά. Αυτό στο τέλος κάνει τη διαφορά. Γι' αυτό είμαι 34 ετών και φαίνεται σαν να είμαι 28. Είναι καλό που ο κόσμος εκτιμά τη δουλειά μου. Όταν μου λένε ότι είμαι ο καλύτερος, αισθάνομαι περήφανος. Το σημαντικό είναι η προσπάθεια, η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά. Με το ταλέντο μόνο δεν έρχεται κάτι, αν δεν αφοσιώνεσαι στο 100% δεν θα έχεις το επίπεδο που θες».

Όσον αφορά τα άτομα που εμπιστεύεται στη ζωή του, ο CR7 τόνισε πως αυτά είναι μόνο τέσσερα συγκεκριμένα: «Στο 100% εμπιστεύομαι μόνο τέσσερα άτομα. Δεν λέω ποια είναι αλλά έχω μόνο εμπιστοσύνη σε αυτά τα άτομα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα