Εκβιασμοί και εμφύλιος στη Γιουβέντους, 12 συλλήψεις οπαδών

Εκβιασμοί και εμφύλιος στη Γιουβέντους, 12 συλλήψεις οπαδών

Gazzetta team
Εκβιασμοί και εμφύλιος στη Γιουβέντους, 12 συλλήψεις οπαδών

bet365

Χαμός στην οικογένεια της Γιούβε, η οποία κατήγγειλε ότι την εκβίαζε η curva, σε έναν πόλεμο που έχει ξεσπάσει για τα προνόμια σε εισιτήρια, αλλά και τις παραβατικές συμπεριφορές των tifosi.

Ο εσωτερικός πόλεμος που έχει ξεσπάσει στην οικογένεια της Γιουβέντους, οδήγησε την ίδια τη διοίκηση να καταγγείλει εκβιασμό και ένα σωρό ακόμα αδικήματα από μερίδα των οπαδών της. Η έρευνα της αστυνομίας οδήγησε στη σύλληψη 12 μελών από διαφορετικά club οπαδών του συλλόγου. Σημαντικά μέλη των Drughi, Tradizione-Antichi valori, Viking, Nucleo 1985, Quelli... di via Filadelfia, έχουν συλληφθεί σε μία υπόθεση που παίρνει μορφή χιονοστιβάδας.

Σύμφωνα με την αρχική καταγγελία της Γιουβέντους, η ομάδα δέχτηκε εκβιασμό από τους εν λόγω συνδέσμους, καθώς προσπάθησε να αλλάξει την πολιτική διαχείρισης των εισιτηρίων και να μειώσει τα προνόμιά τους. Οι σύνδεσμοι που κατηγορούνται για εκβιασμό, ξέπλυμα χρήματος, βία και διακίνηση ναρκωτικών, είδαν να χάνεται η διαχείριση των εισιτηρίων και φαίνεται πως εκβίασαν το
club ότι θα είχαν ανάρμοστη συμπεριφορά, ώστε να υπάρξει τιμωρία και να κλείσει η curva.

Προφανώς θα υπάρξει συνέχεια σε όλη αυτή την ιστορία. Μπορείτε όμως να διαβάσετε το προφητικό blog του Παναγιώτη Παλλαντζά στο gazzetta.gr με τίτλο «Γιουβέντους, ultras, μαφία, μυστικές υπηρεσίες, αυτοκτονία, Super League...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα