Γιουβέντους - Ρονάλντο και μετά το... χάος στους μισθούς της Serie A

Gazzetta team
Γιουβέντους - Ρονάλντο και μετά το... χάος στους μισθούς της Serie A

bet365

Η Γιουβέντους είναι με διαφορά η ομάδα με τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην Ιταλία, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέχει... έτη φωτός σε σχέση με τα όσα βάζουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς οι υπόλοιποι παίκτες της Serie A.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Λιθουανία - Πορτογαλία και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έβγαλε στη δημοσιότητα η Gazzetta dello Sport, το συνολικό μισθολόγιο του ρόστερ της Γιούβε ανέρχεται στα 294 εκατομμύρια ευρώ με δεύτερη την Ίντερ, η οποία ωστόσο απέχει σημαντικά από την κορυφή καθώς το συνολικό κόστος των συμβολαίων των Νερατζούρι πιάνει τα 139 εκατομμύρια ευρώ. Στην τρίτη θέση έρχεται η Ρόμα με συμβόλαια ύψους 125 εκατομμυρίων ευρώ, τέταρτη η Μίλαν με 115 εκατομμύρια ευρώ και την πεντάδα συμπληρώνει η Νάπολι με 103 εκατομμύρια ευρώ σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τους παίκτες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι με διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος στη Serie A καθώς λαμβάνει ετησίως 31 εκατομμύρια ευρώ, με τον δεύτερο να απέχει αρκετά. Πίσω από τον CR7 έρχεται ο Ματάις Ντε Λιχτ με οκτώ εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο συν 4 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους ενώ τρίτος είναι ο Ρομέλου Λουκάκου με 7,5 εκατομμύρια ευρώ και 1,5 εκατ. ευρώ μπόνους. Την πεντάδα συμπληρώνουν ο Γκονσάλο Ιγουαΐν με 7,5 εκατομμύρια ευρώ τη χρονιά και ο Πάουλο Ντιμπάλα με ετήσιο μισθό 7,3 εκατομμυρίων ευρώ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα