Ίντερ: «Να κλείσει το γήπεδο παρά να μείνουν ατιμώρητοι»!

Ίντερ: «Να κλείσει το γήπεδο παρά να μείνουν ατιμώρητοι»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ίντερ: «Να κλείσει το γήπεδο παρά να μείνουν ατιμώρητοι»!

bet365

Νέα τρομερή ανακοίνωση από μερίδα οπαδών της Ίντερ που κοντράρει την Curva Nord, στηρίζει απίστευτα τον Ρομέλου Λουκάκου στη μάχη του κατά των ρατσιστών και ξεκαθαρίζει πως θα ήταν ό,τι καλύτερο να κλείσει το γήπεδο και να διεξαχθούν ματς δίχως φιλάθλους παρά να μείνουν ατιμώρητοι οι ρατσιστές.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Σερβία - Πορτογαλία και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Έχοντας διαβάσει και σκεφτεί πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο θα εναντιώνονταν στην πρόσφατη ανακοίνωση που είχε σκοπό να πείσει τον Ρομέλου Λουκάκου ότι οι ήχοι μαϊμούδων από τους οπαδούς της Κάλιαρι δεν ήταν ρατσισμός, αλλά... εκφοβισμός του αντιπάλου, μερίδα των Ultras των «νερατζούρι» έγραψε την εξής ανοιχτή επιστολή:

«Γεια σου Ρομέλου, διάβασες την ανακοίνωση από την Curva. Ήταν αληθινή. Διάβασες αυτό που ορισμένοι άνθρωποι έχουν πραγματικά το θάρρος να δημοσιεύσουν και πιστεύουν σε αυτά τα πράγματα. Αλήθεια.

Ωστόσο, θα θέλαμε να σου πούμε ότι αυτοί δεν είναι Interisti! Δεν μιλάμε για πολιτική, γιατί θα βρεις ανθρώπους που υποστηρίζουν τη δεξιά, την αριστερά, το κέντρο ή ακόμα και αυτούς που δεν ασχολούνται καν με την πολιτική.

Μιλάμε για τις αξίες που πρεσβεύει ο κάθε οπαδός της Ίντερ και ο κάθε άνθρωπος. Αυτή η ανακοίνωση που διάβασες είχε περιεχόμενο που ήταν... ακατανόητη βρωμιά.

Θέλουμε να ξέρεις ότι δεν σε θεωρούμε τρελό, ούτε τρελαίνεσαι... Αυτοί οι ήχοι που ακούς δεν είναι απλά αποδοκιμασίες, αλλά ήχοι μαϊμούδων. Στην Ιταλία, θα έπρεπε να ξέρεις, ότι αρκετοί θεωρούν τους μαύρους ανθρώπους ως μαϊμούδες...

Και όχι, σε καμία περίπτωση δεν είναι μορφή και εκφοβισμού προς τον αντίπαλο για να το αποδεχθείς!

Και σε καμία περίπτωση δεν είναι τρόπος για να υποστηρίζει κάποιος την ομάδα του.

Και όχι, όταν φωνάζει κάποιος “αμάν ρε νέγρε”, δεν είναι απλά πικάρισμα.

Και ναι, ο ρατσισμός είναι τεράστιο πρόβλημα στην Ιταλία, παρά τα όσα μπορεί να σου λένε.

Και όχι, μη σταματάς τη μάχη που είχε το κουράγιο να ξεκινήσεις, επειδή απλά κάποιος προσπαθεί να γλιτώσει την τιμωρία.

Ευελπιστούμε ν' αντιπροσωπεύουμε την πλειοψηφία των Interisti με όσα λέμε, θα προτιμούσαμε να κλείσει το γήπεδο παρά να γίνονται τέτοια εμετικά περιστατικά και να μένουν ατιμώρητα.

Η Ίντερ, δεν είναι για όλους»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα