Λουκάκου: «Μας είχαν για ηλίθιους, πάντα έφταιγα εγώ, ο Πογκμπά και ο Αλέξις»!

Κώστας Ζάλιαρης
Λουκάκου: «Μας είχαν για ηλίθιους, πάντα έφταιγα εγώ, ο Πογκμπά και ο Αλέξις»!

bet365

Ο Ρομέλου Λουκάκου ξέσπασε κατά της συμπεριφοράς της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς εκείνον τις εβδομάδες που προηγήθηκαν της μεταγραφής του στην Ίντερ και τόνισε πως πάντοτε εκείνος, ο Πογκμπά και ο Αλέξις ήταν τα... μαύρα πρόβατα για τις κακές διαρροές!

ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Βέλγος επιθετικός που πλέον ανήκει στην Ίντερ και προσπαθεί να ξαναβρεί την ηρεμία του, την καλή σωματική του κατάσταση και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα έχοντας δει πόσο πολύ τον ήθελε μαζί του ο Αντόνιο Κόντε, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή και είχε να πει πολλά που έκρυβε τόσο καιρό.

«Πάντα έπρεπε να βρίσκουν κάποιον για να κατηγορούν για όσα έβγαιναν στη δημοσιότητα και πάντα πίστευαν πως ήμουν εγώ, ή ο Πογκμπά ή ο Αλέξις. Στις φήμες και τα σενάρια που κυκλοφορούσαν, ποτέ κανείς δεν μας προστάτευσε. Έλεγαν “ο Ρομ θα πάει εκεί και μετά θα πάει εκεί” και ποτέ κανείς δεν βγήκε να τα διαψεύσει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό συνέβαινε επί τρεις – τέσσερις εβδομάδες. Περίμενα από κάποιον να βγει και να μιλήσει από την ομάδα όμως δεν έγινε αυτό.

Μένεις και παλεύεις σε μια ομάδα που σου δείχνει ότι σε θέλει, όμως όταν καταλαβαίνεις ότι θεωρούν πως δεν σου αξίζει να είσαι εκεί, τότε αποχωρείς. Είπα στη διοίκηση “δεν μπορώ να μένω κάπου που δεν με θέλουν”. Δεν είμαστε χαζοί, όσο κι αν μας θεωρούσαν χαζούς στην ομάδα. Όλοι ξέραμε από που προέρχονται αυτές οι διαρροές» ανέφερε, ενώ, εξέφρασε τη μεγάλη του απορία για την τεράστια διαφορά που βίωνε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη Γιουνάιτεντ και με την εθνική Βελγίου:

«Σκεφτόμουν “πως διάολο γίνεται όλα να είναι καλά όταν παίζω στην εθνική ομάδα και όλα να χαλάνε όταν επιστρέφω στη Γιουνάιτεντ; Και μάλιστα στο Βέλγιο παίζουμε με τον τρόπο που υποθέτω θέλει να παίζει η Γιουνάιτεντ...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα