«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μάουρι της Μίλαν» (vids)

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μάουρι της Μίλαν» (vids)

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μάουρι της Μίλαν» (vids)

bet365

Νέο μεταγραφικό σενάριο από την Ιταλία, με δημοσίευμα να αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 23χρονου χαφ, Χοσέ Μάουρι, που έχει μείνει ελεύθερος από την Μίλαν.

Οι Ιταλοί δεν έμειναν μόνο στις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος της Ρόμα για τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Το βράδυ της Τρίτης (20/8) το «Sky Sport» σε ρεπορτάζ του αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 23χρονο Ιταλό, με αργεντίνικες ρίζες, μέσο των «ροσσονέρι».

Σύμφωνα με τους Ιταλούς εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο Μάουρι είναι στο στόχαστρο της Μπολόνια, της Φενέρμπαχτσε και δύο ισπανικών ομάδων, της Λεγανιές και της Αλαβές. Το όνομα του 23χρονου μέσου «έπαιξε» πριν από λίγες μέρες και για τον Ολυμπιακό.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χοσέ Μάουρι μέτρησε μόλις επτά συμμετοχές (1 ασίστ) με τη Μίλαν στην οποία ανήκει από το 2015 όταν και τον απέκτησε από την Πάρμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα