Μπαλοτέλι - Μπρέσια: «Στόχος το Euro, δε φοβάμαι μην αποτύχω πάλι»

Gazzetta team
Μπαλοτέλι - Μπρέσια: «Στόχος το Euro, δε φοβάμαι μην αποτύχω πάλι»

bet365

Ο Ιταλός επιθετικός αποθεώθηκε από τους τιφόζι της Μπρέσια και στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι έτοιμος, χωρίς να φοβάται πιθανή νέα αποτυχία.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι επιστρέφει στην Ιταλία και στην πόλη του, την Μπρέσια, αφού είπε "ναι" στην πρόταση της τοπικής ομάδας και ανακοινώθηκε την Κυριακή. Μία μέρα μετά, πολλοί οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου θα γινόταν η επίσημη παρουσίαση του, για να τον αποθεώσουν και στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο ίδιος.

«Δεν ήταν δύσκολο να επιλέξω την Μπρέσια. Οταν ήρθε η πρόταση της, δε σκέφτηκα τίποτα άλλο. Αν φοβάμαι το ενδεχόμενο να αποτύχω και εδώ; Οχι. Καθόλου. Ο στόχος είναι να βοηθήσουμε την Μπρέσια να μεγαλώσει. Είμαι καλά, είμαι ήρεμος, δε νιώθω πίεση. Ο στόχος μου είναι να βρίσκομαι στην αποστολή της Ιταλίας για το Euro 2020», είπε αρχικά ο Super Mario, ο οποίος στη συνέχεια εξέφρασε και την ελπίδα του για μια νέα, καλύτερη Serie A.

«Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να βρω ένα διαφορετικό πρωτάθλημα από αυτό που άφησα, να βρω μια Serie A στην οποία δε θα υπάρχουν περιστατιστικά ρατσισμού, όπως συνέβαινε πριν χρόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα