Λουκάκου: Πήρε το «9» του Ικάρντι! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Λουκάκου: Πήρε το «9» του Ικάρντι! (pic)

bet365

Παντελώς στον «αέρα» το μέλλον του Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ, αφού, ο Ρομέλου Λουκάκου πήρε τον αριθμό του για να παίξει εκείνος με το «9» στην πλάτη τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Λίβερπουλ - Νόριτς με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Βέλγος επιθετικός αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων, προτάσεων της Ίντερ που έπεφταν στο κενό και πίεσης που ασκούσε ο ίδιος δίχως να παίζει στην προετοιμασία των «κόκκινων διαβόλων» και δίχως να επιστρέψει στις προπονήσεις μόλις η ομάδα βρέθηκε ξανά στη βάση της.

Έχοντας ανακοινωθεί και αποτελέσει επίσημα μέλος της Ίντερ, ο Λουκάκου, γνωστοποίησε το πρωί της Παρασκευής πως παίρνει και τον αριθμό 9 για τη φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Ίντερ.

Οι διοικούντες το επέτρεψαν αμέσως παρά το γεγονός πως είναι ο αριθμός του Ικάρντι, για τον οποίο πραγματικά δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς τίποτα αυτή τη στιγμή αναφορικά με το μέλλον του στους «νερατζούρι»...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα