Μίλαν: «Αντί για Ρονάλντο, το λάθος με Μπονούτσι»

Gazzetta team
Μίλαν: «Αντί για Ρονάλντο, το λάθος με Μπονούτσι»

bet365

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των Ροσονέρι, Μάρκο Φασόνε, αποκάλυψε ότι το 2017 η ομάδα του είχε συνομιλίες με την πλευρά του Κριστιάνο, μα έκανε τελικά τη λάθος κίνηση με τον Μπονούτσι.

Ο Μάρκο Φασόνε που ήταν εκείνη την περίοδο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, αποκάλυψε ότι το 2017 είχαν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ζόρζε Μέντες, ώστε να αγοράσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ενας από τους λόγους που δεν προχώρησε το deal; o Λεονάρντο Μπονούτσι.

«Το καλοκαίρι του 2017 κύριος Λι είχε δώσει εντολή να γίνει η κίνηση με κάθε κόστος. Μιλήσαμε με τον Μέντες, καθώς γνωρίζαμε ότι ο Ρονάλντο ήθελε να φύγει από τη Ρεάλ. Οταν έπεσαν στο τραπέζι τα νούμερα όμως, καταλάβαμε ότι δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε σίγουρα σε κάτι τόσο πολυέξοδο.

Κοιτάζαμε και τους Μοράτα, Ομπαμεγιάνγκ, Μπελότι, αλλά έπεσε στο τραπέζι η περίπτωση του Μπονούτσι. Τότε ο Μοντέλα μας είπε ότι ήταν σημαντικότερο να ενισχύσουμε την άμυνά μας, παρά το γεγονός ότι είχαμε 70 εκατ. ευρώ για επιθετικό. Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος που τον άκουσα. Ισως εάν δεν είχαμε κάνει την κίνηση για τον Μπονούτσι, να είχαμε επιμείνει περισσότερο για επιθετικό».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα