Ντε Λιχτ: Ανακοινώθηκε στη Γιουβέντους μέχρι το 2024! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ντε Λιχτ: Ανακοινώθηκε στη Γιουβέντους μέχρι το 2024! (vid)

bet365

Ο Ματάις Ντε Λιχτ από το πρωί της Πέμπτης είναι και με τη βούλα παίκτης της Γιουβέντους, καθώς ανακοινώθηκε για τα επόμενα πέντε χρόνια. Τον αποχαιρέτησε ο Άγιαξ και του τόνισε πως η πόρτα θα είναι πάντοτε ανοιχτή για εκείνον...

Ροβανιέμι - Αμπερντίν με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

O 19χρονος αμυντικός είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής των «μπιανκονέρι» έχοντας ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τον Άγιαξ έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ (εξόφληση σε βάθος 5ετίας με επιπλέον 10 εκατομμύρια ως μπόνους), υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι και το 2024.

Οι «μπιανκονέρι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του ηγετικού στόπερ που ξεχώρισε στην περσινή τρομερή σεζόν του Αίαντα με το νταμπλ στην Ολλανδία και την πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, ενώ, ο Άγιαξ τον αποχαιρέτησε, δείχνοντάς του πως η πόρτα θα είναι πάντοτε ανοιχτή για εκείνον.

«Το μέλλον θα είναι... πάντα πίσω σου. Γιουβέντους, να τον προσέχεις...» ήταν το μήνυμα στα social media της ομάδας που μεγάλωσε τον Ντε Λιχτ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα