Στο Τορίνο για την Γιουβέντους ο πατέρας του Νεϊμάρ

Gazzetta team
Στο Τορίνο για την Γιουβέντους ο πατέρας του Νεϊμάρ

bet365

Στο... κόλπο απόκτησης του Νεϊμάρ φαίνεται να έχει μπει η Γιουβέντους, με τους Ιταλούς να αναφέρουν πως ο πατέρας και μάνατζερ του Βραζιλιάνου βρίσκεται στο Τορίνο, χωρίς να τονίζουν πως έχει υπάρξει ραντεβού με την «Μεγάλη Κυρία».

Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή είναι πιθανό να κάνει η Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» σύμφωνα με τους Ιταλούς και συγκεκριμένα το Rai Sport, μπαίνει δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος που είναι ξεκάθαρο πως δεν θα συνεχίσει στην Παρί και δύσκολα θα μεταγραφεί στη Μπαρτσελόνα, είναι στους στόχους των «ασπρόμαυρων» και μάλιστα ο πατέρας και μάνατζερ του παίκτη βρίσκεται στο Τορίνο, όπου και θα συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή των «Μπιανκονέρι», Φάμπιο Παρατίτσι. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν τι θα γίνει με το ραντεβού αυτό, με την Γιουβέντους να δείχνει ασταμάτητη στο μεταγραφικό παζάρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα