Μανωλάς: «Η Νάπολι ήταν η σωστή απόφαση»

Μανωλάς: «Η Νάπολι ήταν η σωστή απόφαση»

Gazzetta team
Μανωλάς: «Η Νάπολι ήταν η σωστή απόφαση»

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς τόνισε ότι δεν είχε καμία αμφιβολία πριν υπογράψει στη Νάπολι, ενώ ο λόγος που άφησε την Ρόμα ήταν «προσωπικός».

Ο Κώστας Μανωλάς είναι και επίσημα παίκτης της Νάπολι, ολοκληρώνοντας και τυπικά τη μεταγραφή του πριν λίγες ημέρες. Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε για πρώτη φορά μετά την μετακίνησή του και τόνισε ότι δεν είχε καμία αμφιβολία πριν επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

«Δεν θα σας πω τον λόγο που έφυγα από την Ρόμα. Είναι προσωπικός. Η πρώτη κλήση που έλαβα για το ενδιαφέρον της Νάπολι ήταν από τον ατζέντη μου. Στη συνέχεια μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή και με τον προπονητή. Βρήκα πολύ καλή ατμόσφαιρα εδώ και με καλωσόρισαν θερμά. Με έκαναν να νιώσω ακόμη πιο σίγουρος για την απόφασή μου, καθώς μου είχαν κάνει ξεκάθαρο πόσο με ήθελαν. Δεν είχα ποτέ αμφιβολίες και είμαι σίγουρος ότι πήρα τη σωστή απόφαση», τόνισε αρχικά ο Μανωλάς, που κόστισε 36 εκατ. ευρώ.

«Μου άρεσε να βλέπω τον τρόπο που παίζει η Νάπολι και ήθελα να γίνω μέρος της. Θα δώσω τα πάντα για να φέρουμε εδώ το Scudetto. Ο Αντσελότι είναι μοναδικός γι’ αυτά που έχει κερδίσει στην καριέρα του. Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Ο Αλμπιόλ είχε μεγάλη εμπειρία και έπαιξε στη Νάπολι για πολλά χρόνια, αλλά δεν φοβάμαι να τον αντικαταστήσω. Άλλωστε, η Ρόμα με είχε αγοράσει για να αντικαταστήσω τον Μπενάτια. Έχω γεννηθεί έτοιμος», ολοκλήρωσε ο Έλληνας άσος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα