Κατατέθηκε η μελέτη για το νέο γήπεδο των Μίλαν και Ίντερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Κατατέθηκε η μελέτη για το νέο γήπεδο των Μίλαν και Ίντερ!

bet365

Ακόμα ένα βήμα προς την δημιουργία ενός νέου γηπέδου αλλά και την ανάπλαση της περιοχής στο «Σαν Σίρο», έκαναν οι Μίλαν και Ίντερ, καταθέτοντας τον φάκελο με την τεχνική και οικονομική μελέτη, σε απόλυτη συνεργασία με τον Δήμο του Μιλάνου!

Όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση, υπάρχει πλέον κατατεθειμένο πλάνο βάσει του οποίου ορίζεται νέο γήπεδο 60.000 θέσεων και ανάπλαση της περιοχής όπου θα ανεγερθεί το νέο «σπίτι» των «ροσονέρι» και των «νερατζούρι», προκειμένου να γκρεμιστεί και το «Σαν Σίρο» και να περάσουν σε νέα εποχή τα δυο κλαμπ.

Στην μελέτη, δεν συμπεριλαμβάνεται το αρχιτεκτονικό σχέδιο, αφού προς το παρόν υπάρχει η τεχνική, οικονομική και μηχανολογική ανάλυση του πρότζετ για το γήπεδο.

Πρόκειται για ένα πλάνο που μαζί με τα όσα σχεδιάζονται να δημιουργηθούν στην περιοχή που θα βρίσκεται η νέα έδρα των Μίλαν και Ίντερ (εμπορικά καταστήματα, χώροι αναψυχής και αθλητικού ενδιαφέροντος), θα φτάσει σε κόστος 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ!

Σε αυτό το ποσό θα υπάρξουν και ιδιωτικές επενδύσεις, για τις οποίες δεν έγιναν γνωστά περισσότερα στοιχεία προς το παρόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα