Στη Γιουβέντους ο πρώην γιατρός των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, Νίκος Τζουρούδης

Gazzetta team
Στη Γιουβέντους ο πρώην γιατρός των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, Νίκος Τζουρούδης

bet365

Σημαντική επαγγελματική επιτυχία για τον πρώην γιατρό του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Νίκο Τζουρούδη, που προσλήφθηκε από τη Γιουβέντους ως υπεύθυνος για την πρώτη ομάδα για τα επόμενα τρια χρόνια!

Ο Έλληνας ορθοπεδικός αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα των «μπιανκονέρι», στο πλευρό του Μαουρίτσιο Σάρι και ως Νο.2 κάτω από τον γενικό επικεφαλής του ιατρικού τιμ του συλλόγου, Λούκα Στεφανίνι.

Έχοντας θητεύσει ως γιατρός της Ιταλικής Ομοσπονδίας Στίβου σε Παγκόσμιους, Πανευρωπαϊκούς και Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς και ως υπεύθυνος αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων στο Sport Clinic Center Firenze, ο Ν. Τζουρούδης αναλαμβάνει την ιατρική μέριμνα και φροντίδα ορισμένων εκ των διασημότερων star του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με κορυφαίο φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Γιουβέντους με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε την πρόσληψή του κι έτσι ο Έλληνας γιατρός θα προσθέσει και τους Τορινέζους στο βιογραφικό του, έπειτα από τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τη Μπρέσια, την Κιέβο Βερόνα, τη Στεάουα Βουκουρεστίου, την Αλ Χιλάλ, την Αλ Αΐν, τη Γουέστ Χαμ και τον ΑΠΟΕΛ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα