Μίλαν: Ο Μπονέρα έκλεισε καριέρα και γύρισε Μιλάνο

Gazzetta team
Μίλαν: Ο Μπονέρα έκλεισε καριέρα και γύρισε Μιλάνο

bet365

Επειτα από σπουδαία καριέρα στο Calcio (Μπρέσια, Πάρμα, Μίλαν), ο 38χρονος σέντερ μπακ, Ντανιέλε Μπονέρα αποχαιρέτησε τη Βιγιαρεάλ και μπαίνει στο προπονητικό τιμ των Ροσονέρι.

Παρά τα κλεισμένα 38 χρόνια του, η Βιγιαρεάλ του προσέφερε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, αλλά ο Ντανιέλε Μπονέρα αποφάσισε να πει όχι. Η αιτία της άρνησής του ήταν ότι είχε πρόταση από τη Μίλαν για να επιστρέψει. Οχι ως παίκτης φυσικά της ομάδας που υπηρέτησε για εννέα σεζόν (2006-'15), αλλά ως μέλος στο προπονητικό τιμ του νέου τεχνικού, Μάρκο Τζαμπάολο.

Ο Ιταλός σέντερ μπακ ξεκίνησε τη σημαντική καριέρα του το 1999 με την Μπρέσια (έως το 2002) και πέρασε από την Πάρμα (2002-'05), πριν βρεθεί στους Ροσονέρι, με τους οποίους εγχώρια πανηγύρισε ένα Σκουντέτο (2010) και ένα Σούπερ Καπ (2011), αλλά και εκτός συνόρων το
Champions League του 2007, χρονιά που σήκωσε και Σούπερ Καπ Ευρώπης, Διηπειρωτικό. Επίσης, φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας 16 φορές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα