Μανωλάς - Νάπολι: Επίσημο!

Gazzetta team
Μανωλάς - Νάπολι: Επίσημο!

bet365

Στη Νάπολι ανήκει πλέον ο Κώστας Μανωλάς, με τους Τζαλορόσι να ανακοινώνουν την πώληση του για το ποσό των 36 εκατ. ευρώ.

Η Κυριακή ήταν η μέρα στην οποία θα έπρεπε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ελληνα στόπερ στη Νάπολι και έτσι έγινε. Μπορεί αρχικά να υπήρχαν κάποιες διαφορές ανάμεσα στον Μανωλά και τους Παρτενοπέι για κάποιους όρους του συμβολαίου, αλλά τελικά ξεπεράστηκαν και από ένα σημείο κι έπειτα η συμφωνία έμοιαζε δεδομένη. Και δεν έμοιαζε μόνο αλλά ήταν κιόλας, όπως επιβεβαιώνει τώρα η σχετική ανακοίνωση της Ρόμα, στην οποία αναφέρεται ότι ο Μανωλάς παίρνει μεταγραφή στη Νάπολι μετά την καταβολή του ποσού της ρήτρας (36 εκατ. ευρώ). Από αυτά τα 36 εκατ. ευρώ, τα 21 θα επιστρέψουν στο ταμείο των Ναπολιτάνων πάντως, για να γίνει "Ρωμαίος" ο Αμαντού Ντιαβαρά, ο οποίος κάνει το αντίθετο δρομολόγιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα