Ρόμα σε Τότι: «Εκτός πραγματικότητας...»

Ρόμα σε Τότι: «Εκτός πραγματικότητας...»

Ρόμα σε Τότι: «Εκτός πραγματικότητας...»

Ο Τότι πέταξε τα... καρφιά του μετά την αποχώρηση από τη Ρόμα και η διοίκηση του συλλόγου πέρασε στην αντεπίθεση!

Ο Φραντσέσκο Τότι ανακοίνωσε το φινάλε της παρουσίας του στη Ρόμα έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια, πετώντας αρκετά «καρφιά» προς τη διοίκηση. «Ήθελαν να διώξουν όλους εμάς που αγαπάμε τον σύλλογο και το κατάφεραν» είπε και οι διοικούντες απάντησαν «Είμαστε απογοητευμένοι πως ο Φραντσέσκο Τότι ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από την ομάδα και να μην αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ρόμα. Του προτείναμε τη θέση, πιστέψαμε πως ήταν μια θέση που απαιτεί αφοσίωση και πίστη.

Ήμασταν προετοιμασμένοι να έχουμε υπομονή με τον Φραντσέσκο για να τον βοηθήσουμε. Για να δείξουμε αυτήν την πίστη στον Φραντσέσκο, του προτείναμε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, έναν ρόλο στον οποίο πιστεύαμε ότι θα πετύχει. Πιστεύουμε ότι η αντίληψή του για τα πράγματα και τις αποφάσεις είναι μακριά από την πραγματικότητα.

Σχετικά με τις αναφορές σχετικά με πιθανή επιστροφή του στην ομάδα υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ελπίζουμε ότι αυτό δεν σημαίνει μια ανάρμοστη από τον ίδιο αναμονή αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ομάδα. Ο όμιλος επενδυτών της ομάδας δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να προχωρήσει στην πώληση της Ρόμα. Ευχόμαστε στον Φραντσέσκο μόνο καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσει να κάνει».

Best of internet