Αναλαμβάνει τη Φροζινόνε ο Νέστα!

Κώστας Ζάλιαρης
Αναλαμβάνει τη Φροζινόνε ο Νέστα!

bet365

Νικώντας τον έτερο Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2006, Φάμπιο Γκρόσο, για τη θέση, ο Αλεσάντρο Νέστα φαίνεται πως θα είναι ο νέος προπονητής της Φροζινόνε από τη νέα αγωνιστική περίοδο!

O άλλοτε στόπερ της Μίλαν και φυσικά της «σκουάντρα ατζούρα», αναμένεται ν' αναλάβει την αποστολή της επαναφοράς της Φροζινόνε στην πρώτη κατηγορία, αφού, στο φινάλε της φετινής σεζόν, η ομάδα υποβιβάστηκε στη Serie B.

Μόλις επιστρέψει τις επόμενες μέρες από τις διακοπές του, θα βρεθεί στα γραφεία του συλλόγου ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του και ν' αντικαταστήσει τον Μάρκο Μπαρόνι που αποχώρησε λύνοντας τη συνεργασία του κοινή συναινέσει με το κλαμπ.

Ο Νέστα, στα 43 του χρόνια, έχει δουλέψει μονάχα δυο φορές ως προπονητής από το 2015, όταν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Το έκανε στο NASL με την Miami FC αλλά και στην Περούτζια την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά.

Μάλιστα, ηττήθηκε 4-1 από την Ελλάς Βερόνα στα playoffs ανόδου, όπου έφτασε με 14 νίκες, 8 ισοπαλίες και 18 ήττες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα