Τετ-α-τετ Γιουβέντους - Ραϊόλα και στο βάθος Ντε Λιχτ και Πογκμπά

Gazzetta team
Τετ-α-τετ Γιουβέντους - Ραϊόλα και στο βάθος Ντε Λιχτ και Πογκμπά

bet365

Ο Πάβελ Νέντβεντ, εκ μέρος της Γιουβέντους, θα συναντηθεί με τον Μίνο Ραϊόλα και στο τραπέζι θα πέσουν τα ονόματα των Ντε Λιχτ και Πογκμπά.

Σύμφωνα τόσο με την Gazzetta dello Sport όσο και με την Tuttosport, ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους θα ταξιδέψει εντός της ημέρας στο Μονακό όπου θα καθίσει και θα συζητήσει με τον Ραϊόλα περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν τη «Γηραιά Κυρία».

Πογκμπά και Ντε Λιχτ θα είναι τα ονόματα που θα συζητηθούν στο ραντεβού αυτό, ωστόσο και οι δύο περιπτώσεις δεν είναι καθόλου εύκολες, λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει, αλλά και των απαιτήσεων.

Για τον Ντε Λιχτ τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρονται για να τον κάνουν δικό τους, συνεπώς η Γιουβέντους δεν θα είναι εύκολο να μπει σφήνα, ενώ για τον Πογκμπά η Γιουνάιτεντ φέρεται να αξιώνει το ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα