Νάπολι - Ίντερ 4-1: Ταπεινώθηκε και θέλει μία νίκη για το Champions League (vid)

Gazzetta team
Νάπολι - Ίντερ 4-1: Ταπεινώθηκε και θέλει μία νίκη για το Champions League (vid)

bet365

Η Νάπολι σκόρπισε με 4-1 την Ίντερ, η οποία θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίζει την έξοδο στο Champions League.

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο, με την Ίντερ να ψάχνει αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσει μία θέση στην 4άδα. Τελικά, οι νερατζούρι γνώρισαν βαριά ήττα με 4-1 από τη Νάπολι, που ούτως ή άλλως θα τερματίσει στη 2η θέση, και χρειάζονται μόνο νίκη επί της Έμπολι την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Champions League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για την Ίντερ, καθώς στο 18’ ο Ζιελίνσκι άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό μακρινό σουτ. Οι γηπεδούχοι ήταν απελευθερωμένοι και έφτασαν κοντά στο 2-0 σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις, με τους νερατζούρι να αντέχουν, αλλά να είναι ουσιαστικά ακίνδυνοι.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη και τα πάντα τελείωσαν μέσα σε 10’. Αρχικά, ο Μέρτενς έκανε το 2-0 με κεφαλιά στο 61’, ενώ στο 71’ ο Ρουίθ έκανε και το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν περισσότερο, καθώς δεν είχαν τίποτα να χάσουν, έχασαν κάποιες ευκαιρίες, όμως στο 78’ με δυνατό σουτ έκανε το 4-0. Το μόνο που κατάφερε η Ίντερ ήταν να μειώσει στο τελικό 4-1 με πέναλτι του Ικάρντι στο 81’.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Καρνέζης, Γκουλάμ, Κουλιμπαλί (84’ Λουπέρτο), Αλμπιόλ, Μαλκί, Ζιελίνσκι, Άλαν, Ρουίθ, Καγιεχόν, Μέρτενς (80’ Γιουνές), Μίλικ (76’ Ινσίνιε)

Ίντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Μιράντα, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Γκαλιαρντίνι (58’ Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Πολιτάνο (46’ Ικάρντι), Ναϊνγκολάν, Πέρισιτς (79’ Καντρέβα), Μαρτίνες

 

SERIE A Τελευταία Νέα