Μίλαν - Φροζινόνε 2-0: Ελπίζουν για σεντόνι οι ροσονέρι! (vid)

Gazzetta team
Μίλαν - Φροζινόνε 2-0: Ελπίζουν για σεντόνι οι ροσονέρι! (vid)

bet365

Η Μίλαν με αρκετό άγχος επικράτησε 2-0 της Φροζινόνε κι έπιασε στην 4η θέση της βαθμολογίας την Αταλάντα (με ματς λιγότερο). Ο Ντοναρούμα έπιασε πέναλτι!

Η Μίλαν στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν βρήκε τον δρόμο για την επιτυχία και με τρεις διαδοχικές νίκες ελπίζει στην έξοδό της στο Champions League. Oι ροσονέρι επικράτησαν με... άγχος 2-0 της Φροζινόνε, έπιασαν την Αταλάντα στην 4η θέση (καλύτεροι σε ισοβαθμία) και περιμένουν... ήττα της στο Τορίνο από τη Γιουβέντους.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή της αναμέτρησης και στο πρώτο 25λεπτο είχαν καλές ευκαιρίες με Πιόντεκ και Μπορίνι, που όμως δε βρήκαν στόχο. Οι ροσονέρι συνέχισαν να πιέζουν, αλλά ούτε ο Σούσο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι 60.000 οπαδοί που βρέθηκαν στο Σαν Σίρο «πάγωσαν» στο 49', όταν ο Αμπάτε ανέτρεψε τον Παγκανίνι. Ο Τσιάνο ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ντοναρούμα με μεγάλη επέμβαση έδωσε το σύνθημα για τη νίκη. Ωστόσο, στο 57' ο Πιόντεκ από ασίστ του Μπορίνι πέτυχε το 1-0 και ήταν για τον Πολωνό το πρώτο τέρμα από τις 6 Απριλίου! Ο Σούσο στο 66' με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 2-0!

Μίλαν: Ντοναρούμα, Αμπάτε (84' Κόντι), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροδρίγκες, Κεσί, Μπακαγιόκο (51' Κουτρόνε), Τσαλχάνογλου, Σούσο, Πιόντεκ (82' Καστιγιέχο), Μπορίνι

Φροζινόνε: Μπαρντι, Γκολντανίγκα, Αριαούντο, Μπριγκέντι, Ζαμπράνο, Παγκανίνι, Μαϊέλο, Σαμάρκο, Μπεγκέτο (75' Βαλζάνια), Τρότα (65' Ντιονίσι), Τσιάνο (77' Τσιοφάνι)

 

SERIE A Τελευταία Νέα