Σασουόλο - Ρόμα 0-0

Gazzetta team
Σασουόλο - Ρόμα 0-0

bet365

Οι Τζαλορόσι σημάδεψαν δύο φορές το δοκάρι στο MAPEI Stadium και με την ισοπαλία κόντρα στους Νεροβέρντι χάνουν και τις τελευταίες ελπίδες τους για 4άδα.

Οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ της, σε ό,τι αφορά τη μάχη για την έξοδο στο Champions League, αλλά υπήρχαν. Θεωρητικά υπάρχουν ακόμη, αλλά για να τερματίσει στην 4άδα η Ρόμα θα πρέπει να συμβούν τρελά πράγματα στα αποτελέσματα όλων των άλλων ομάδων που διεκδικούν εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση. Θα πρέπει, δηλαδή, να έχουν οι Ρωμαίοι με το μέρος τους όλη την τύχη, η οποία τους γύρισε την πλάτη κόντρα στη Σασουόλο, όπως φάνηκε και στα δοκάρια των Τζέκο και Κλάιφερτ...

Αυτές ήταν και οι δύο καλύτερες ευκαιρίες των Τζαλορόσι, οι οποίοι δεν είχαν και πολλές. Το πρώτο ημίχρονο, ειδικά, πέρασε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι να μην έχει ρυθμό και τη Σασουόλο να έχει καλή στιγμή στο 45' με τον Τζούρισιτς, τον οποίο νίκησε ο Μιράντε. Στο δεύτερο μέρος η Ρόμα παρουσιάστηκε πιο ζωηρή, πίεσε και στο 60' είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι μετά την προσπάθεια του Τζέκο. Η Magica επέμεινε και στο 75' άγγιξε ξανά το 0-1, αλλά και πάλι η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την κόντρα στον Κλάιφερτ από την προσπάθεια του Ροζέριο να διώξει, ενώ στο 93' σωστά ακυρώθηκε γκολ του Φάσιο για οφσάιντ του Τζέκο, ο οποίος έδωσε την μπάλα στον Αργεντίνο.

Σασουόλο (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι): Κονσίλι, Λιρόλα, Ντεμιράλ, Φεράρι, Ροζέριο, Λοκατέλι (92' Ατζαπόνγκ), Μανιανέλι, Ντάνκαν, Μπεράρντι, Τζούρισιτς (77' Μπρινιόλα), Μπόγκα (81' Ντι Φραντσέσκο).

Ρόμα (Κλαούντιο Ρανιέρι): Μιράντε, Φλορέντσι, Φάσιο, Ζεσούς, Κολάροβ, Κριστάντε, Ενζονζί, Τζανιόλο (65' Παστόρε), Ουντέρ (65' Κλάιφερτ), Τζέκο, Ελ Σαράουι (77' Περότι).

 

SERIE A Τελευταία Νέα