Ανιέλι - Αλέγκρι: Αποθέωση στη συνέντευξη Τύπου για το "αντίο"

Ανιέλι - Αλέγκρι: Αποθέωση στη συνέντευξη Τύπου για το "αντίο"

Gazzetta team
Ανιέλι - Αλέγκρι: Αποθέωση στη συνέντευξη Τύπου για το "αντίο"

bet365

Ο Αντρέα Ανιέλι αποθέωσε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου για το τέλος της συνεργασίας τους, τονίζοντας ότι ήταν η σωστή στιγμή για να αλλάξει η Γιουβέντους.

Ο πρόεδρος των Μπιανκονέρι παρέθεσε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον προπονητή μία μέρα μετά την ανακοίνωση για το διαζύγιο στο τέλος της σεζόν, δίνοντας του και μία φανέλα με το Νο5 για αυτή την πενταετία και τη φράση «History Alone», όπως και ένα προσωπικό του μήνυμα που έγραψε από κάτω.

«Είμαι εδώ για να τιμήσω τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έναν προπονητή που έγραψε ιστορία στη Γιουβέντους. Με τον Μαξ δεν είχαμε σχέση προέδρου-προπονητή, με τον Μαξ γίναμε φίλοι. Ηταν πέντε πολύ όμορφα χρόνια, στα οποία είχαμε και έχουμε μια ειλικρινή σχέση, συζητώντας για τα πάντα. Γι' αυτό και σήμερα τον χαιρετώ με αγάπη, εκτίμηση, φιλία, ευγνωμοσύνη. Οπως υπάρχουν επίσης λύπη και συγκίνηση», είπε ο Ανιέλι, ο οποίος ρωτήθηκε για το τι άλλαξε από τη βραδιά του αποκλεισμού από τον Αγιαξ, όταν είχε προαναγγείλει την παραμονή του Αλέγκρι.

«Ηταν ένας μήνας, κατά τη διάρκεια του οποίου ένα γκρουπ επαγγελματιών, όπως είναι όλοι στη διοίκηση της Γιουβέντους, είχαν την ικανότητα να καταλάβουν ότι αυτή ήταν η σωστή στιγμή, ότι ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος. Οταν διοικείς επιχειρήσεις πρέπει να ξέρεις να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις τις σωστές στιγμές. Μόνο το μέλλον θα δείξει, από εκεί και πέρα, αν οι επιλογές ήταν σωστές. Και αυτές οι επιλογές γίνονται ανεξάρτητα από το ποια είναι η γνώμη τρίτων», ήταν η απάντηση του προέδρου της Γιούβε, προσθέτοντας: «Είναι η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα από την ημέρα που ανέλαβα τη διοίκηση. Οπως έχω πει και πριν χρόνια όμως, όλοι είναι χρήσιμοι, αλλά κανείς αναντικατάστατος, από μένα ως τους φροντιστές. Αυτό το δείχνει η ιστορία της Γιουβέντους, η οποία πάντα ήταν, πρέπει να είναι και θα είναι πιο μεγάλη από οποιοδήποτε πρόσωπο».

 

SERIE A Τελευταία Νέα