Ντε Ρόσι: «Δεν με θεωρούσαν πλέον ποδοσφαιριστή και φεύγω...»!

Ντε Ρόσι: «Δεν με θεωρούσαν πλέον ποδοσφαιριστή και φεύγω...»!

Ντε Ρόσι: «Δεν με θεωρούσαν πλέον ποδοσφαιριστή και φεύγω...»!

bet365

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ναι μεν δέχθηκε πρόταση από τη Ρόμα για να παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου με πολύ διαφορετικό ρόλο, ωστόσο, από τη στιγμή που εκείνος αισθάνεται ακόμα ενεργός ποδοσφαιριστής, αποφάσισε ν' αποχωρήσει!

Ο ηγέτης που έμεινε μόνος μετά τον Φραντσέσκο Τότι, αποχωρεί έπειτα από 19 χρόνια από την αγαπημένη του ομάδα, κλείνοντας το κεφάλαιο και αφήνοντας τη Ρόμα να πορευθεί πλέον μόνη. Βασικά, μόνη εντός γηπέδου, αφού όπως είπε «θέλω πολύ πλέον να βρίσκομαι στην εξέδρα με μια μπύρα στο χέρι και να πανηγυρίζω με τους κολλητούς μου. Εξάλλου, ως παιδί, έμαθα να αγαπάω την πόλη και την ομάδα και τώρα θα ζητήσω εγώ από τον κόσμο να παραμείνει κοντά στους ποδοσφαιριστές».

Το θέμα είναι πως η διοίκηση των «τζιαλορόσι» του έκανε πρόταση να παραμείνει στον σύλλογο με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, αλλά όχι ως ενεργό μέλος του ρόστερ. «Από τη στιγμή που αισθάνομαι ακόμα ποδοσφαιριστής και θέλαμε διαφορετικά πράγματα, ευχαρίστησα την ομάδα και αρνήθηκα την πρόταση. Καταλαβαίνω απόλυτα την στάση του συλλόγου απέναντί μου λόγω και τη ηλικίας μου... Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά δεν κρατάω κακία στη διοίκηση. Ήταν μια απόφαση την οποία αποδέχθηκα» είπε.

Διαβάστε επίσης:

Ο νυν εκτελεστικός διευθυντής της Ρόμα, Γκουΐντο Φιένγκα, είχε να πει από την πλευρά του: «Χθες μίλησα με τον Ντανιέλε και του ανέφερα ότι είχε παρθεί η απόφαση να μην του προσφερθεί νέο συμβόλαιο για να συνεχίσει ως ποδοσφαιριστής. Του είπα ότι η ομάδα ήθελε να τον κρατήσει σε διαφορετικό ρόλο. Όποτε θέλει μπορεί να επιστρέψει και ν' αποδεχθεί την πρόταση που του κάναμε. Μετανιώνω που δεν του είχα μιλήσει νωρίτερα, αλλά σίγουρα έχουμε κάνει πολλά λάθη, αλλά ήταν μια πολύ προβληματική σεζόν. Είπα στον Ντανιέλε ότι στον σύλλογο δεν τον υπολόγιζαν πλέον ως ποδοσφαιριστή, ενώ, συμπεριφερόταν και ως προπονητής κάποιες στιγμές...».

Για το θέμα της προπονητικής, πάντως, ο Ντε Ρόσι σχολίασε: «Θα μου άρεσε πολύ να το κάνω. Όχι άμεσα βέβαια γιατί πρέπει να μάθω πάρα πολλά. Θα είναι μακρύς ο δρόμος για την προπονητική...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα