Μπολόνια – Πάρμα 4-1: Για σωτηρία οι Ροσομπλού, άγχος οι Παρμέντσι

Gazzetta team
Μπολόνια – Πάρμα 4-1: Για σωτηρία οι Ροσομπλού, άγχος οι Παρμέντσι

bet365

Μισή και βάλε παραμονή για την Μπολόνια, η οποία καθάρισε 4-1 την Πάρμα, την έβαλε από κάτω και βρέθηκε στο +5 από τους μπελάδες, με την ηττημένη να μένει μόλις στο +3.

Ηταν από αυτά τα ματς που ορίζονται ως “εξάποντα”|. Εκείνη που το πήρε, ήταν η Μπολόνια και μάλιστα καθαρίζοντας την Πάρμα στο “Νταλ' Αρα” με το εμφατικό 4-1. Ο Ορσολίνι που είναι η αποκάλυψη στο φινάλε τη σεζόν και με τα γκολ του φαίνεται ότι θα σώσει τους Ροσομπλού, άνοιξε το σκορ με διαγώνιο πλασέ (52'), για να ακολουθήσει η εκτέλεση φάουλ του Πούλγαρ που χτύπησε στο δοκάρι και μπήκε στην εστία από τον αντίπαλο πορτιέρο, Ζέπε (59'), ο οποίος και χρεώθηκε το αυτογκόλ.

Η αποβολή του Μπρούνο Αλβες (62') για τους φιλοξενούμενους και η κεφαλιά του Εβαντζελίστα (72') κλείδωσαν ουσιαστικά τη νίκη των γηπεδούχων. Ο Ινγκλέζε μείωσε (81'), αλλά ακόμα ένα αυτογκόλ, αυτή τη φορά από τον Ζιεράλτα (84'), ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Μπολόνια, που ανέβηκε στο +5 από τον υποβιβασμό με δύο αγωνιστικές να απομένουν. Η Πάρμα όμως έμεινε στο +3 και παραμένει αγχωμένη.

Δείτε τα αποτελέσματα και τα highlights της 36ης αγωνιστικής της Serie A

 

SERIE A Τελευταία Νέα