Φλορέντσι: «Ο Κριστιάνο νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»! (vid)

Φλορέντσι: «Ο Κριστιάνο νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»! (vid)

Φλορέντσι: «Ο Κριστιάνο νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»! (vid)

bet365

Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη νίκη (2-0) της Ρόμα επί της Γιουβέντους, την ειρωνεία του Πορτογάλου για το ύψος του και ανέφερε πως ο CR7 θα πρέπει να σταματήσει να πιστεύει πως όλοι θα του δικαιολογούν τα πάντα...

Ο Κριστιάνο, άρχισε να κάνει χειρονομίες και να φωνάζει στον Φλορέντσι «είσαι πολύ κοντός για να μιλάς», με τον Κώστα Μανωλά να συγκρατεί τον συμπαίκτη του που ήταν έτοιμος να ορμήξει στον αστέρα των «μπιανκονέρι».

Λίγο αργότερα, ο αρχηγός των Ρωμαίων είχε να πει: «Βγάλαμε τη μπάλα δυο φορές έξω για παίκτες που ήταν τραυματισμένοι και ο Κριστιάνο συνέχισε κανονικά το παιχνίδι. Εμείς είχαμε ευκαιρία να βγούμε στην αντεπίθεση με τον Κολάροφ στο πρώτο ημίχρονο, όμως πετάξαμε τη μπάλα εκτός γιατί είμαστε τέτοιοι παίκτες.

Έχει κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα και νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και ότι είναι σωστό αυτό που κάνει. Είπα κι εγώ αρκετά χαζά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το αφήνω εκεί...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα