Νάπολι - Κάλιαρι 2-1

Gazzetta team
Νάπολι - Κάλιαρι 2-1

bet365

Σε ένα ματς χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Κάλιαρι προηγήθηκε με τον Παβολέτι αλλά η Νάπολι έκανε ανατροπή στο τέλος με Μέρτενς και VAR.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει κάποιο στόχο στις αγωνιστικές που απομένουν, οπότε η αναμέτρηση τους στο San Paolo θα μπορούσε να προσφέρει θέαμα. Κάτι που μάλλον δεν έγινε, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο οι Ναπολιτάνοι είχαν την κατοχή αλλά τίποτα περισσότερο, πλην μιας ευκαιρίας του Γιουνές. Τα πράγματα άλλαξαν στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63', όταν το τακουνάκι του Μπαρέλα είχε ως αποτέλεσμα το ωραίο πλασέ του Παβολέτι για το 0-1. Αποτέλεσμα που έμεινε ως το 85', όταν ο Γκουλάμ σέντραρε και ο Μέρτενς με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1), δίνοντας στους Παρτενοπέι τη δυνατότητα να ψάξουν τη νίκη. Και αφού την έψαξαν, τη βρήκαν στο... 98' με πέναλτι του Ινσίνιε, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής για χέρι, αφού πρώτα πήγε στo VAR. Οταν επέστρεψε, έδειξε βούλα, έδειξε κόκκινη κάρτα στον Ιονίτα για διαμαρτυρίες, έδειξε κάμποσες κίτρινες κάρτες αριστερά/δεξιά και γενικά έκανε ό,τι μπορούσε για να μην λήξει... ποτέ (στο 103' τελικά) αυτό το ματς...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα