Φροζινόνε – Νάπολι 0-2 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Φροζινόνε – Νάπολι 0-2 (vid)

bet365

Με τον Ντρις Μέρτενς να φτάνει σε επίπεδα... Μαραντόνα, η Νάπολι επικράτησε πανεύκολα 2-0 στην έδρα της Φροζινόνε για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήθελε ένα εύκολο μεσημέρι μετά την απογοητευτική ήττα από την Αταλάντα πριν από λίγες μέρες.

Ο Μέρτενς βοήθησε πολύ γρήγορα σε αυτό, αφού, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 19ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Με αυτό το γκολ, έφτασε στα 81 με τη φανέλα των «παρτενοπέι» στο πρωτάθλημα, όσα δηλαδή είχε και ο μεγάλος Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στο πέρασμά του από τη Serie Α, στην πόλη που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Ο Χαμζά Γιουνές με ατομική ενέργεια στο 49', έγραψε το 2-0 για τη Νάπολι, ξεπερνώντας όποιον προσπάθησε να τον σταματήσει στην πορεία του από αριστερά μέχρι να φτάσει σε θέση βολής και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει διαστάσεις καθώς στο 64' οι Καγιεχόν (όπως και λίγο πριν από το σφύριγμα της λήξης) μαζί με τον Ρούι είχαν διπλό δοκάρι.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, σε πολύ δύσκολη θέση έχει βρεθεί πλέον η Φροζινόνε που μάλλον αποχαιρετάει την κατηγορία...

 

SERIE A Τελευταία Νέα