Μίλαν - Λάτσιο 0-1

Gazzetta team
Μίλαν - Λάτσιο 0-1

bet365

Το γκολ του Κορέα (58') έκανε τη διαφορά στο San Siro, όπου οι Λατσιάλι νίκησαν (0-1) τους Ροσονέρι και προκρίθηκαν στον τελικό του Coppa Italia!

Το 0-0 του πρώτου ημιτελικού στο Olimpico άφηνε τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς και τελικά είναι η Λάτσιο αυτή που θα διεκδικήσει το κύπελλο στον τελικό, περιμένοντας να δει αν απέναντι της θα είναι η Αταλάντα ή η Φιορεντίνα. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έχασε στο πρώτο ημίχρονο με τραυματισμό τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, όπως και η Μίλαν τον Καλάμπρια, αλλά δεν επηρεάστηκε και στο 58' έφτασε στο γκολ με τον Κορέα, μετά την πάσα του Ιμόμπιλε, στην αντεπίθεση (0-1). Οι Ροσονέρι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είδαν ένα γκολ του Κουτρόνε στο 76' να ακυρώνεται για οφσάιντ, χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν στη συνέχεια κάποιο κανονικό για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα