Νάπολι - Αταλάντα 1-2

Gazzetta team
Νάπολι - Αταλάντα 1-2

bet365

Αταλάντα για... αστέρια, αφού έκρυψε τη μπάλα στο Σαν Πάολο, επικράτησε 2-1 της Νάπολι με ανατροπή και βρέθηκε στην τετράδα μαζί με τη Μίλαν.

Αυτή τη φορά δεν έχασε πολλές ευκαιρίες, ήταν ουσιαστική, τυχερή και πήρε ένα διπλό για τ' αστέρια. Η Αταλάντα έκρυψε τη μπάλα στην επανάληψη, έκανε την ανατροπή και με το 2-1 στο Σαν Πάολο έφτασε τη Μίλαν στην τετράδα! Οι Ναπολιτάνοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν και στο 28ο λεπτό ο Μέρτενς άνοιξε το σκορ! Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς στο 50ο λεπτό, όταν ο Μίλικ βρέθηκε τετ α τετ με τον Γκολίνι, έσκαψε ιδανικά, αλλά πάνω στη γραμμή ο Μασιέλο έσωσε εντυπωσιακά κι έδωσε το έναυσμα αντεπίθεσης. Ο Ζαπάτα στο 69' πέτυχε το 14ο του γκολ εκτός έδρας και μόνο ο Μέσι έχει περισσότερα. Στο 80ο λεπτό η Αταλάντα έκρυψε τη μπάλα, η επίθεση άρχισε από το τέρμα και ο Πάσαλιτς διαμόρφωσε το 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα