Τορίνο - Κάλιαρι 1-1

Κώστας Ζάλιαρης
Τορίνο - Κάλιαρι 1-1

bet365

Οι παίκτες της Κάλιαρι είδαν περισσότερες κόκκινες κάρτες, όμως, η μια που αντίκρισε ο Τζάτζα για την Τορίνο - η πρώτη χρονικά στο ματς - ήταν η καθοριστική για το τελικό 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες στην 32η αγωνιστική της Serie A.

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα*. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις).

Η Τορίνο άνοιξε το σκορ με τον Σιμόνε Τζάτζα που από γύρισμα του Ίτσο στο 52' βρήκε δίχτυα πολύ εύκολα με πλασέ κι έφυγε να πανηγυρίσει όπως το κάνει ο απών από το σημερινό παιχνίδι, Μπελότι.

Βέβαια, ο σκόρερ της «Γκρανάτα» θα τα έκανε... μαντάρα στο 72' και θα άφηνε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Πήδηξε για κεφαλιά βγάζοντας και τον αγκώνα του προς τον αντίπαλο και με λεκτική επίθεση στον ρέφερι για τη φάση είδε το κόκκινο χρώμα της κάρτας.

Η Κάλιαρι κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα μόλις τρία λεπτά μετά την αποβολή του Τζάτζα, αφού ο Παβολέτι με κεφαλιά στο 75' ισοφάρισε, σε φάση που χρειάστηκε και η αναμονή για την υπόδειξη του VAR μέχρι να κατακυρωθεί το γκολ.

Η αριθμητική ισορροπία επανήλθε στο 82' όταν ο Λούκα Πελεγκρίνι πήγε πολύ άσχημα πάνω στον Όλα Άινα και δέχθηκε κι αυτός την κόκκινη κάρτα, για να γίνει πλέον... ροντέο το παιχνίδι. Απειλητικές καταστάσεις δημιουργήθηκαν και στις δύο περιοχές, ο Μπαρίλα στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε αφήνοντας την Κάλιαρι με εννέα παίκτες για να γίνει η ... ανατροπή στο συγκεκριμένο κομμάτι, όμως, δεν στοίχισε στην ομάδα του.

Βέβαια, η Τορίνο, που είδε το προβάδισμά της να εξαφανίζεται άμεσα στον λίγο χρόνο που είχε παίκτη λιγότερο στο ματς, έκανε μεγάλο πισωγύρισμα στην προσπάθεια διεκδίκησης ευρωπαϊκής θέσης.

 

SERIE A Τελευταία Νέα