Ρόμα - Ουντινέζε 1-0

Gazzetta team
Ρόμα - Ουντινέζε 1-0

bet365

Με τον Τζέκο να βρίσκει δίχτυα στο 67ο λεπτό, η Ρόμα νίκησε με 1-0 την Ουντινέζε και ανέβηκε στην 4η θέση, περιμένοντας το Μίλαν-Λάτσιο.

Μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής και τη νίκη επί της Σαμπντόρια στη Γένοβα, οι Τζαλορόσι μπήκαν ξανά στη μάχη της εξόδου στο Champions League. Και με τη νίκη επί της Ουντινέζε χάρη στο 1ο γκολ του Τζέκο στο Olimpico για την Serie A μετά τον Απρίλιο του 2018, πάτησαν και στην 4η θέση, έστω με ματς περισσότερο, αφού περιμένουν να δουν τι θα γίνει σε λίγη ώρα στο San Siro...

Ο,τι κι αν γίνει πάντως, η Ρόμα θα έχει διατηρήσει αμείωτες τις ελπίδες της για είσοδο στην 4άδα, μετά τη δύσκολη νίκη επί της βελτιωμένης -από όταν την ανέλαβε ο Ιγκόρ Τούντορ- Ουντινέζε. Τόσο βελτιωμένη ώστε να παίζει στα ίσα το ματς, να απειλεί και να έχει και δοκάρι στο 57' σε κεφαλιά του Ντε Μάιο, για να έρθει τελικά το γκολ που έκρινε το ματς ένα 10λεπτο αργότερα: Ο Ελ Σαράουι έβγαλε πολύ ωραία για τον Τζέκο και αυτός πλάσαρε σωστά τον Μούσο για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα