Μίλαν - Λάτσιο 1-0

Gazzetta team
Μίλαν - Λάτσιο 1-0

bet365

Το πέναλτι του Κεσί έδωσε στους Ροσονέρι ένα σπουδαίο τρίποντο (1-0) επί των Λατσιάλι, με τη μάχη για την έξοδο στο Champions League να έχει πάρει φωτιά.

Οι τρεις ήττες (και μία ισοπαλία) σε τέσσερις αγωνιστικές, είχαν ως συνέπεια η Μίλαν να δει την Αταλάντα να την πιάνει στη βαθμολογία, την Λάτσιο να είναι στο -3 με ματς λιγότερο και την Ρόμα να την προσπερνάει λίγη ώρα πριν το ματς με τους Λατσιάλι, χάρη στη νίκη της επί της Ουντινέζε. Με λίγα λόγια, η μάχη της 4άδας είναι πιο τρελή από ποτέ και οι Ροσονέρι βελτίωσαν ξανά τη θέση τους με το 1-0 που τους επαναφέρει στην 4η και στο +1 από την Ρόμα, στο +3 από την Αταλάντα (έχει ματς λιγότερο) και στο +6 από τις Λάτσιο και Τορίνο, οι οποίες επίσης έχουν ματς λιγότερο...

Στα του αγώνα, οι δύο ομάδες έδωσαν καλό ρυθμό από νωρίς και έτσι ήταν σε όλο το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο υπήρχαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Η Λάτσιο άγγιξε το γκολ στο 3' με τον Ιμόμπιλε, στο 21' με τον Κορέα και στο 41' με το δοκάρι του Ιμόμπιλε (ξανά), ενώ η Μίλαν είχε τις καλύτερες στιγμές της στο δίλεπτο 31'-32', όταν ο Σούσο πλάσαρε άουτ και ο Πιόντεκ είδε την μπάλα να φεύγει ακριβώς δίπλα από το δοκάρι μετά την κεφαλιά του. Στο β' μέρος ο ρυθμός δεν ήταν τόσο καλός αλλά το ματς είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι από ένα σημείο κι έπειτα φαινόταν ότι θα έμενε στο Χ. Η Μίλαν, όμως, ανέβασε ρυθμό στο τελευταίο 20λεπτο και στο 78' κέρδισε πέναλτι για την κόντρα του Ντουρμίσι με τον Μουσάκιο, για να έρθει το 1-0 από την εκτέλεση του Κεσί! Σκορ που έμεινε ως το τέλος, με τους παίκτες των δύο ομάδων, μάλιστα, να... πλακώνονται όλοι μαζί στο τέλος του ματς, δείχνοντας και με αυτό τον τρόπο την ένταση και την πίεση που υπάρχει.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια (67' Λασάλτ), Μουσάκιο, Ρομανιόλι (68' Ζαπάτα), Ροντρίγκες, Κεσί, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου, Σούσο, Μπορίνι, Πιόντεκ (84' Κουτρόνε).

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσια, Λουίς Φελίπε, Ατσέρμπι, Μπάστος (81' Παρόλο), Ρόμουλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο, Λούλιτς (74' Ντουρμίσι), Κορέα (47' Καϊσέδο), Ιμόμπιλε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα