«Ο Ικάρντι φεύγει από την Ίντερ το καλοκαίρι»

Gazzetta team
«Ο Ικάρντι φεύγει από την Ίντερ το καλοκαίρι»

bet365

Ο Μάουρο Ικάρντι φέρεται να αποφάσισε οριστικά να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ίντερ πιέζοντας για μεταγραφή.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μίλαν - Λάτσιο και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μπορεί ο Αργεντινός φορ να έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Ίντερ, ωστόσο οι οπαδοί δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε... ζωγραφιστό για το γνωστό θέμα του συμβολαίου του και για τα ζητήματα που προέκυψαν στη συμπεριφορά του προς την ομάδα από τη στιγμή που του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο.

Τελευταία όλα έδειχναν ότι οι δύο πλευρές είχαν έρθει πιο κοντά, ωστόσο όπως αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμά της η μαδριλένικη εφημερίδα AS, ο Ικάρντι αποφάσισε οριστικά πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τους Νερατζούρι.

Σύμφωνα με την AS ο Ικάρντι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2021 και μάλιστα θα πιέσει για μεταγραφή, με τις φήμες να τον συνδέουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους.

Ο Ικάρντι έχει ρήτρα 110 εκατομμύρια ευρώ στο συμβόλαιό του, αλλά η AS θεωρεί πως θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή αν φτάσει πρόταση γύρω στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα