Νέντβεντ: «Έπρεπε να... σταματήσουμε τον Ρονάλντο για να μην παίξει με τη Μίλαν»

Gazzetta team
Νέντβεντ: «Έπρεπε να... σταματήσουμε τον Ρονάλντο για να μην παίξει με τη Μίλαν»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κρατιέται για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, όπως ανέφερε στην ιταλική τηλεόραση μετά το ματς με τη Μίλαν ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους θέλει να είναι 100% έτοιμος για το ματς της Τετάρτης με τον Άγιαξ στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League, έπειτα από τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Το πάθος του CR7 και η θέλησή του να βοηθήσει τη Γιούβε στο πρώτο μεγάλο ματς με τον Αίαντα είναι τεράστιο και τα δίνει όλα στις προπονήσεις. Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που όπως αποκάλυψε ο Νέντβεντ μετά τον αγώνα με τη Μίλαν, ήθελε να κάνει αγώνα δρόμου ακόμα και να προλάβει το ματς με τους Ροσονέρι!

«Ο Κριστιάνο ήθελε να παίξει. Έπρεπε να τον σταματήσουμε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ιταλικού SkySports ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, καθώς στο στρατόπεδο της «Γηραιάς Κυρίας» δεν ήθελαν να ρισκάρουν το παραμικρό.

Πάντως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξέφρασε εκ νέου την αισιοδοξία του ότι ο Ρονάλντο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Άγιαξ. «Ο Κριστιάνο αισθάνεται πάντα έτοιμος. Ελπίζουμε πως θα τον υπολογίζουμε για το παιχνίδι της Τετάρτης στο Άμστερνταμ», ανέφερε ο τεχνικός της Γιούβε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα