Πόσο καλά ξέρεις τον CR7;

Πόσο καλά ξέρεις τον CR7;

Gazzetta team
Πόσο καλά ξέρεις τον CR7;

bet365

Ο Κριστιάνο είναι σταρ εντός κι εκτός γηπέδου! Ποιες είναι οι αγαπημένες του συνήθειες; τι μουσική προτιμά; γυμναστική ή ξεκούραση; Ενα... CR7 κουίζ!

Η σύντροφος της ζωής του, Τζορτζίνα και ο μεγάλος του γιος ξέσπασαν σε κλάματα μετά το 3-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε μια σπουδαία παράσταση, πέτυχε ένα μοναδικό χατ τρικ και η Γιουβέντους βρέθηκε από την κόλαση του αποκλεισμού στον ποδοσφαιρικό παράδεισο! Ο Κριστιάνο ισοφάρισε τα χατ τρικ του Μέσι, έφτασε τα 24 γκολ κόντρα στην Ατλέτικο κι έδωσε τις δικές του απαντήσεις. «Γι αυτό με απέκτησαν. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στο στόχο της», σχολίασε ο Πορτογάλος έπειτα τον απόλυτο θρίαμβο! Με τα τρία γκολ που πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 124 στο Champions League.

Oλόκληρη η καριέρα του και ειδικά η μεταγραφή από τη Ρεάλ στη Γιουβέντους αποδεικνύει πως ο CR7 αγαπά τις προκλήσεις. Προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζει παρέα με το ULTREX, όπως το τριχωτό της κεφαλής κάθε άνδρα, χάρη στη νέα ισχυρή σύνθεση με τεχνολογία Bio-Booster η οποία εμποδίζει την επανεμφάνιση της πιτυρίδας μια και καλή.

Ο 34χρονος Πορτογάλος είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League και έχει καταφέρει με τα 124 γκολ να έχει ξεπεράσει σε σύνολο γκολ τις 118 ομάδες από τις συνολικά 140 που έχουν συμμετάσχει στη διοργάνωση! Έχει πετύχει, μάλιστα, περισσότερα και από την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία έχει 118! Μόνο 22 ομάδες στην ιστορία του Champions League έχουν σκοράρει περισσότερα γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι αν σκοράρει τουλάχιστον ένα στα επόμενα ματς που θα δώσει θα πιάσει και την Σαχτάρ! Παράλληλα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δώσει 77 αγώνες για τα νοκ άουτ του Champions League και με το γκολ του επί της Ατλέτικο έφτασε τα 75, στα οποία είχε άμεση συμμετοχή! Ο Ρονάλντο έχει σκοράρει 61 γκολ, ενώ έδωσε και 14 ασίστ σε αυτά τα παιχνίδια!

 

SERIE A Τελευταία Νέα