Τζένοα - Ίντερ 0-4

Gazzetta team
Τζένοα - Ίντερ 0-4

bet365

Ολα καλά για την Ιντερ και τον matador της, που επέστρεψε με δίχτυα στο εμφατικό 0-4 επί της Τζένοα. Ισόπαλες Ρόμα-Φιορεντίνα, ήττα στη Σπαλ η Λάτσιο. «Μυρίζει» τετράδα η Τορίνο.

Ελειπε για περίπου ενάμιση μήνα εξαιτίας της γνωστής ιστορίας των δηλώσεων της συζύγου και μάνατζέρ του, που είχαν ενοχλήσει σοβαρά το club. Τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν (έστω και προσωρινά) και ο Μάουρο Ικάρντι επέστρεψε για την τελική ευθεία της σεζόν. Μάλιστα ο γυρισμός του σφραγίστηκε με γκολ κι ας ήταν από πέναλτι (40'), με το οποίο έγραψε το 0-2 (σ.σ.: νωρίτερα είχε δοκάρι). Οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον συγχαρούν, αλλά οι οργανωμένοι που είχαν ταξιδέψει, έμειναν σιωπηλοί στην εξέδρα. Οι Νερατζούρι που εκμεταλλεύτηκαν και το αριθμητικό πλεονέκτημά τους από το 39' (αποβολή Ρομέρο), έφυγαν από το «Λουίτζι Φεράρις» με το εμφατικό 0-4. Γκαλιαρντίνι (15', 80') και Πέρισιτς (54') έστειλαν την ομάδα τους στο +8 εντός τετράδας.

Χάνει διαρκώς έδαφος η Ρόμα
Αμφότερες εξακολουθούν να είναι... ανισόρροπες και να μην μπορούν να πάρουν νίκη. Η Ρόμα έχει μία σε πέντε αγωνιστικές και η Φιορεντίνα μία σε εννιά. Το μεταξύ τους ματς στο «Ολίμπικο» επίσης δεν ανέδειξε νικητή. Το τελικό 2-2 σίγουρα αφήνει σε χειρότερη κατάσταση τους γηπεδούχους, που έχουν μείνει στο -4 από την τετράδα. Οι Βιόλα προηγήθηκαν δύο φορές (12' Πετσέλα, 51' Ζέρσον), αλλά οι Τζαλορόσι βρήκαν άμεσες απαντήσεις (14' Τζανιόλο, 57' Περότι), όχι όμως και το τρίποντο.

Σοκ στο τέλος για Λάτσιο
Η Λάτσιο δεν μπορούσε με τίποτα να σκοράρει και το πλήρωσε, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την ΣΠΑΛ με πέναλτι στο τέλος για να χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την έξοδο του Champions League. Οι λατσιάλι ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως εκείνοι που σκόραραν ήταν οι γηπεδούχοι, όταν στο 89’ κέρδισαν πέναλτι με τη βοήθεια του VAR και ο Πετάνια έκανε το τελικό 1-0.

Στο κόλπο της τετράδας η Τορίνο
Η Τορίνο κέρδισε με 2-1 την Σαμπντόρια και στο φινάλε της σεζόν βρίσκεται στο κόλπο για την έξοδο στο Champions League. Η ομάδα του Ματσάρι πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα από το πρώτο μέρος και κινδύνευσε μόνο στο τέλος. Ο Μπελότι άνοιξε το σκορ στο 33’, για να κάνει και το 2-0 στο 1’ των καθυστερήσεων του πρώτου ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Γκαμπιαντίνι στο 83’, αλλά μέχρι εκεί, βλέποντας τους Τορινέζους να τους προσπερνούν στη βαθμολογία.

Τεράστια νίκη στο... 113’ η Φροζινόνε!
Η Φροζινόνε πήρε απίθανη νίκη, την πρώτη εντός έδρας στη σεζόν, χάρη σε γκολ στο... 113’, αφού χρειάστηκαν 8’ για να αποφασίσει ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR να της δώσει πέναλτι! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12’ με τον Πιναμόντι, όμως στο 18’ ο Μπαρίλα έκανε το 1-1 για την Πάρμα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Φροζινόνε πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Βαλτζάνια, όμως στο 58’ ο Τσεράβολο με πέναλτι έκανε το 2-2. Η λύτρωση ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Τσοφάνι για το τελικό 3-2!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα