Πάρμα – Αταλάντα 1-3

Κώστας Ζάλιαρης
Πάρμα – Αταλάντα 1-3

bet365

Η Αταλάντα άξιζε πέρα ως πέρα τη νίκη στο «Ένιο Ταρντίνι» και με τον Ντουβάν Ζαπάτα να σκοράρει δυο φορές και να φτάνει τα 19 γκολ για φέτος, η ομάδα του Γκασπερίνι συνεχίζει να διεκδικεί ευρωπαϊκή θέση επικρατώντας 3-1 της Πάρμα.

Η Πάρμα κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς, όμως, η πρώτη απάντηση ήταν άμεση από πλευράς Αταλάντα, μέχρι να ολοκληρωθεί η ανατροπή από τους φιλοξενούμενους που βάσει της εικόνας τους στην επανάληψη, πήραν ακριβώς ό,τι δικαιούνταν από το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Ζερβινιό από λάθος του Πάσαλιτς στο 8ο λεπτό έφυγε μόνος και πλάσαρε σωστά τον Γκολίνι για το 1-0 των «παρμέντσι».

Η ομάδα του Μπέργκαμο βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 24ο λεπτό με τον Πάσαλιτς να διορθώνει το μεγάλο λάθος από το οποίο είχαν σκοράρει οι γηπεδούχοι και να καταφέρνει από ασίστ του Γκόμες, αφού είχε σπάσει το τεχνητό οφσάιντ, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Αταλάντα ήταν αρκετά απειλητική, η άμυνα της Πάρμα έμοιαζε να δυσκολεύεται και αφού πρώτα ο Καστάν έχασε ένα καλό διαγώνιο σουτ, έβγαλε την ασίστ στο 75' στον Ντουβάν Ζαπάτα που ανάμεσα από τέσσερις αμυνόμενους στη μικρή περιοχή κατάφερε να πλασάρει με τη μια για την ολοκλήρωση της ανατροπής.

Στις καθυστερήσεις κι ενώ αρχικά χάθηκε τεράστια ευκαιρία από τους νικητές, με τον Γκόμες να πλασάρει πάνω σε αντίπαλο με τον γκολκίπερ εκτός θέσης, ο παρολίγον σκόρερ έκανε ασίστ πάρε - βάλε στον Ζαπάτα στο 95' για το τελικό 3-1.

Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Γκασπερίνι καραδοκεί για τις ευρωπαϊκές θέσεις απειλώντας Ρόμα και Λάτσιο, τη στιγμή που η Πάρμα διατηρεί μια ικανοποιητική απόσταση από τις χαμηλές θέσεις...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα