Σκέψεις για επιστροφή Μοντέλα στην Φιορεντίνα

Σκέψεις για επιστροφή Μοντέλα στην Φιορεντίνα

Θοδωρής Βασίλης
Σκέψεις για επιστροφή Μοντέλα στην Φιορεντίνα

bet365

Ο Στέφανο Πιόλι δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Φιορεντίνα η οποία κάνει σκέψεις για επιστροφή του Βιτσέντζο Μοντέλα στην τεχνική ηγεσία.

Από την ημέρα που ο Βιτσέντζο Μοντέλα αποχώρησε από την Φιορεντίνα το καλοκαίρι του 2015, οι «βιόλα» με μικρές αναλαμπές δεν βρίσκονται και στα καλύτερά τους. Με τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο φαίνεται πως για τρίτη σερί χρονιά θα μείνουν εκτός Ευρώπης (εκτός και αν κατακτήσουν το Κύπελλο Ιταλίας).

Για τον λόγο αυτό στο «Αρτέμιο Φράνκι» έχουν πάρει την απόφαση το καλοκαίρι να αλλάξουν προπονητή. Το μεγάλο φαβορί φαίνεται πως είναι ο Εουσέμπιο Ντι Φρατσέσκο που πρόσφατα απολύθηκε από την Ρόμα, αλλά παράλληλα δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτρέπουν τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τα αδέρφια Ντέλα Βάλε, να επαναφέρουν τον Μοντέλα πίσω.

Η καριέρα του Μοντέλα μετά την αποχώρησή του από την Φιορεντίνα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, αφού τόσο στην Μίλαν όσο και στην Σεβίλλη αποχώρησε ως αποτυχημένος και ο ίδιος ψάχνει μια ομάδα που θα τον επαναφέρει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα