Κριστιάνο: «Στη Serie A δεν σκοράρεις τόσο εύκολα...»

Κριστιάνο: «Στη Serie A δεν σκοράρεις τόσο εύκολα...»

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: «Στη Serie A δεν σκοράρεις τόσο εύκολα...»

bet365

Έκπληκτος από το επίπεδο ποιότητας των ομάδων και γενικότερα του ιταλικού ποδοσφαίρου δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που ανέφερε ότι σε σύγκριση με τις Ισπανία, Πορτογαλία και Αγγλία, στη Serie A σκοράρεις πολύ πιο δύσκολα...

Ο Πορτογάλος αστέρας της Γιουβέντους, έκανε ένα μικρό απολογισμό των πρώτων του μηνών επί ιταλικού εδάφους, μιλώντας στο DAZN ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού των «16» του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτά που είχε να πει ήταν πως:

«Δεν περίμενα να έχει τέτοια ποιότητα το ιταλικό ποδόσφαιρο. Έχει ισορροπία, αισθάνομαι καλά σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνομαι ότι έχω προσαρμοστεί όσο καλύτερα θα μπορούσα, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη, τα παιδιά μου είναι χαρούμενα και όλα είναι θετικά».

Σε προσπάθεια να... εκμαιεύσει ο δημοσιογράφος μια ατάκα για τη Ρεάλ και την κατάσταση που βίωνε ο Κριστιάνο μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι, ο ποδοσφαιριστής φρόντισε ν' απαντήσει ότι:

«Δεν μου λείπει η Ισπανία ούτε η Πορτογαλία. Προφανώς και άφησα πίσω πολλούς φίλους, έναν μεγάλο σύλλογο στον οποίο πήρα αγάπη και απέκτησα φίλους, γνώρισα ανθρώπους... Όμως δεν μου λείπει η χώρα.

Στο ιταλικό ποδόσφαιρο είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις απ' ότι στην Ισπανία, γιατί εκεί το ρίσκο είναι σε προτεραιότητα και υπάρχουν χώροι. Στην Ιταλία προσέχουν περισσότερο την άμυνα και μετά βγαίνουν στην επίθεση. Έχω παίξει και στην Αγγλία και θεωρώ ότι απ' όλα τα πρωταθλήματα που έχω περάσει, το πιο δύσκολο για να σκοράρεις είναι το ιταλικό...».

 

SERIE A Τελευταία Νέα